Yılın ilk dolunayı o tarihte gerçekleşecek 'Hangi burcu nasıl etkileyecek'

Yılın ilk dolunayı o tarihte gerçekleşecek 'Hangi burcu nasıl etkileyecek'
2024 yılının il dolunayı o tarihte gerçekleşecek. Bütün burçları etkisi altına alan dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek ?

Dolunaylar, sonlanmaların, tamamlanmaların, ve nihayetlendirmelerin habercisidir. Bu aynı zamanda bir çaba veya emeğin meyvesini alma zamanının geldiğini de gösterir. Bu dolunayın özel bir yanı var; içinde Jüpiter'in etkisi bulunuyor ki, bu da biraz abartılı bir olumlu etki anlamına gelmektedir.

Ancak, biz her zaman olumlu tarafından bakmayı tercih ediyoruz. Aynı anda gökyüzünde Venüs-Jüpiter üçgeni Satürn açısıyla birleştiğinde, gerçekten de güçlü ve şanslı olayların meydana gelebileceğini gösterir. Bu da demektir ki, gereken şeyleri tamamlamaya izin verirsek, daha güzel ve sağlam fırsatlar karşımıza çıkabilir.

Yılın ilk dolunayı olan Aslan Dolunayı 25 Ocakta gerçekleşecek.

ASLAN DOLUNAYI HANGİ BURCU NASIL ETKİLEYECEK ?

KOÇ BURCU

Koç burcu ilişkilerindeki ufak sorunların hızla büyüme eğiliminde olduğuna dikkat çekiyor. Daha sakin ve tedbirli adımlar atmada fayda var. Bu dönemde bekar Koçlar, hayatlarına yeni kişilerin girebileceği bir döneme girebilirler.

BOĞA BURCU

Boğa burcu için Aslan'da gerçekleşen dolunay, ev değişikliklerini gündeme getirebilir. Ani karar vermek yerine dikkatli olmalı ve risk almaktan kaçınmalılar. Aynı zamanda, gökyüzündeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Boğa burcuna farklı ortamlar ve planlar sunabilir, bu nedenle değişen koşullara ayak uydurmak önemli olacaktır.

İKİZLER BURCU

Dolunay, İkizler burcunu özellikle arkadaşlık, seyahat ve eğitim konularında etkileyecek. İkizler burcunun araba almak veya araba değiştirmek gibi bir düşüncesi varsa, bu konuda aşırıya kaçmamaları önemlidir. "En lüks arabayı hak ediyorum" gibi abartılı ifadelere dikkat etmek gerekir. Aynı anda gökyüzündeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, İkizler burcuna çeşitli yatırım fırsatları sunabilir.

1614640423-1-p-fon-luni-dlya-fotoshopa-1.jpg

YENGEÇ BURCU

Yengeçler için finansal anlamda olumlu gelişmeler mümkündür, ancak harcama potansiyellerinin yüksek olduğu bir dönemde dikkatli olmaları önemlidir. Aynı zamanda, gökyüzündeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Yengeç burcuna güzel ortamlar, seyahatler ve keyifli insanlar getirebilir. Yalnız olanlar için sosyalleşme fırsatları da söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU

Aslan burçları, genel yaşam yönelimleri üzerinde önemli kararlar alabilirler. Jüpiter'in etkisiyle birlikte, ani bir istekle tüm düzenlerini ve dış görünüşlerini değiştirmek isteyebilirler. Aynı dönemde gökyüzündeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Aslan burçlarına kariyer ve finansal anlamda güzel fırsatlar sunabilir.

BAŞAK BURCU

Başak burçları, Aslan burcu dolunayı sırasında yalnız kalmayı tercih edebilirler. Bu dönemde beklenmedik farkındalıklar yaşayabilirler. Aynı anda gökyüzündeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Başak burçlarına sürpriz ilişki fırsatları getirebilir; ilişkisi olanlar ise önemli kararlar alabilirler.

1dd946e58a802b28eebbe56edc47a6b7.jpg

YAY BURCU

Yay burçları, akademik alanda ve yurt dışında verdikleri çabaların meyvelerini toplayabilir; ancak aynı zamanda bir anda birçok farklı konuyla ilgilenmeleri gerekebilir. Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Yay burçlarına mali konularda güçlü ve sağlam desteklerin mümkün olduğunu gösteriyor.

OĞLAK BURCU

Oğlak burçları, bu dolunay sayesinde yatırımlarının sonuçlarını alabilir; ancak beklenmeyen vergi, kredi veya sigorta sorunlarıyla da karşılaşabilirler. Aynı dönemdeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Oğlak burçlarına zengin iletişim, seyahat ve yeni arkadaşlık fırsatları sunabilir.

KOVA BURCU

Kova burçları, ilişki ve ortaklıklarında önemli kararlar alabilirler. Yalnız olanlar için yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Kova burçlarına mali anlamda güçlü ve sağlam fırsatlar getirebilir.

85c15c9507a90bf81c0f73fea65549c5.jpg

BALIK BURCU

Balıklar için bu dolunay, günlük iş hayatı ve rutinlerinde bazı sonları işaret ediyor. Yakın çevrelerinden gelen abartılı tepkilere dikkat etmeleri önemlidir. Aynı dönemdeki Satürn-Jüpiter-Venüs açıları, Balık burçlarına yeni arkadaşlıklar ve güçlü sosyal bağlantılar sağlayabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.