Bellona ve İstikbal satılıyor 'Yeni sahipleri ağızları açık bıraktı'

Bellona ve İstikbal satılıyor 'Yeni sahipleri ağızları açık bıraktı'
Türkiye’nin ünlü mobilya markları İstikbal ve Bellona satılıyor. Mobilya devlerini satın alacak yeni sahipleri ise şaşkınlık yarattı.

Doğtaş, Kelebek, Lova ve Ruum Store markalarını bünyesinden barındıran Doğanlar Mobilya Grubu, sektörde bomba etkisi yaratacak yeni bir hamleye imza attı.

5sadasdasda.jpg

Sektördeki gücünü arttırmayı planlayan Doğanlar Mobilya Grubu, yeni dönemde yurtiçinde 100, yurtdışında 25 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

1972 yılında Hacı Ali Doğan’ın Çanakkale Biga’da açtığı küçük mobilya dükkanı, bugün dünya çapında üretim ve ihracat yapan dev bir gruba dönüştü.

Davut Doğan ve kardeşi İsmail Doğan’ın vizyonuyla büyüyen Doğanlar Mobilya bugün Türkiye’nin dört bir yanında 733 mağaza, yurtdışında ise 45 ülkede 109 satış noktası ile mobilya sektöründe küresel bir oyuncu haline geldi.

asasasd.jpg

Doğanlar Mobilya Grubu, yeni dönemde gözünü TMSF’nin satışa çıkarması beklenen Erciyes Anadolu Holding şirketleri İstikbal, Bellona ve Form Sünger’e dikmiş durumda.

3 Nisan 2023’te CEO’luk görevine getirilen sektörün deneyimli profesyoneli Mustafa Karamemiş, 2024 ve sonrasında hem yurtiçinde hem de dünya genelinde büyümeye hız vereceklerini söylüyor.

Karamemiş, “Türkiye’de toplam 733 mağazamız var. 2023’te 82 yeni mağaza açarak rekor kırdık. 2024’te ise bir adım ileriye giderek 100 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz. Şu anda 45 ülkede 109 satış noktasında ürünlerimiz satılıyor." dedi.

venti-ekonomist-kapak-17-30-mart-sayi06-1710484786.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.