Selçuk Geçer yatırımcılara ‘dikkat’ diyerek uyardı Ona yatırım yapanın parası bir anda sıfırlanacak’

Selçuk Geçer yatırımcılara ‘dikkat’ diyerek uyardı Ona yatırım yapanın parası bir anda sıfırlanacak’
Selçuk Geçer, yatırım yapan milyonlarca vatandaşa kritik uyarılarda bulundu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcılara altın ve kripto para uyarısında bulunarak, kara haberi verdi.

Milyonlarca yatırımcı elindeki parayı değerlendirmek amacıyla farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bu noktada ciddi artışlar ile altın ve kripto paralar da dikkat çekmeye başladı. Fakat altın ve kripto paralarda son günlerde yaşanan düşüşler ise yatırımcıları tedirgin etti.

GEÇER’DEN YATIRIMCILARA KRİTİK UYARI

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise yatırımcılara kripto para ve altın yorumu ise dikkat çekti. Geçer, ‘aman dikkat’ diyerek yatırımcılara altın değerinde tavsiye verdi. Altın ile ilişkin konuşan Geçer, "Altında bir miktar geri çekilme olabilir. Bana göre 1900'lü seviyeler tekrar test edilebilir. Ama sonrasında orta ve uzun vadede yükselişin devam etmesini beklerim. 2.155 dolar şu anda, kısacası 2.100 doların üzerinde kısa vadeli geri çekilmeler olacağı için temkinli olalım” dedi.

altin-dolar.jpg

“25 BİN SEVİYELERİNİ GÖREBİLİRİZ”

Bitcoin de ise 73 bin seviyeleri gördükten sonra yaşanan sert satışlar ile 63 bin seviyesini görmesine değinen Geçer, geri çekilmesinin devam edeceğini söyleyerek kritik uyarıda bulundu. Geçer, “Bu satışlar devam ederse, ki edecek gibi görünüyor, 51.000-52.000 seviyelerine kadar ilk etapta gidebilir ve spotlarda bir anda paranızı kaybedebilirsiniz. Bu da piyasada birazcık panik yaratabilir belki, 50.000 altına sarkabilir. Sonrasında tekrar yukarıya bir hareket başlayacaktır diye tahmin ediyorum. 51.000 seviyeleri sert kırılırsa, bu 'howling' meselesi vesaire, aynı zamanda işte bu Amerika ile ilgili faiz beklentileri daha da olumsuza dönerse satış baskısı artabilir. 40.000 altında 25.000 seviyelerini bize gösterebilir. O yüzden kripto paralara dikkat edelim” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.