Altınok'tan bomba açıklama 'Cumhurbaşkanımız emekliye iyileştirme yapacak'

Altınok'tan bomba açıklama 'Cumhurbaşkanımız emekliye iyileştirme yapacak'
AK Parti'nin Ankara Adayı Turgut Altınok katıldığı canlı yayında 1 Nisan sonrası Ankara'da yapacaklarını anlattığı sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yakın zamanda konuştuğunu belirterek "Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak" sözleri ile tüm emeklileri heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Turgut Altınok kendisine yöneltilen "Cumhurbaşkanımız ile birlikteydiniz. Emekli ikramiyelerine bir iyileştirme yapılacak mı? sorusana "Emeklilerimize her türlü desteği veriyoruz. Biliyorsunuz TBMM kapalı ve emeklilerle ilgili karar TBMM'de alınıyor. Cumhurbaşkanımız ile konuştum, emeklilerle ilgili bütçe imkanlarına göre iyileştirme yapılacak." diyerek yanıt verdi. İki gündür Cumhurbaşkanımız ile beraber olduğunu dile getiren Altınok "Yine çözerse Cumhurbaşkanı Erdoğan çözer. Durumu konuştuk, olayların farkında. Hiçbir emeklimizi Ankara'da mağdur etmeyeceğiz." diye konuştu.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK

Ankara'da 2 bin yeni adet otobüs alacaklarını söyleyen Turgut Altınok 65 yaş üzeri vatandaşlara ulaşımın her saat ücretsiz sağlanacağını dile getirdi.

"HER EMEKLİYE 5 BİN LİRA YATIRACAĞIZ"

Seçim sonrasında 15 Nisan'da emeklilere 5 bin lira yatıracaklarını vaat eden Altınok, "Mansur Yavaş doğal gaz desteği veriyor 500 lira. Biz 4 aya çıkartıyoruz bin lira vereceğiz." diye konuştu.

20 BİN ÖĞRENCİYE 1.500 TL BURS

Öğrencilere kantin kart verileceğini söyleyen Altınok, kartlara 200, 300, 500 lira olmak üzere değişik miktarlarda para yatıracaklarını söyleyerek "Üniversite öğrencilerimize ulaşımı ücretsiz yapacağız. 20 bin öğrencimize ayda 30 milyon lira 1.500 lira burs vereceğiz." diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.