Murat Kurum: Balya balya paraları saymayı iyi bilirler

Murat Kurum: Balya balya paraları saymayı iyi bilirler
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada mevcut belediye yönetimini "İstanbul'un kaynaklarını çarçur etmeyi çok iyi bilirler. Öyle balya balya paraları saymayı çok iyi bilirler. İşe geldi mi? Vaade geldi mi? O vaadi bir türlü hatırlamıyorlar" sözleri ile eleştirdi.

Murat Kurum "Sözlerini hatırlamayan adam nasıl İstanbul'a hizmet edecek? Diyorlar ki senin vaatlerin ne oldu? Hatırlamıyorum diyor." diye konuştu.

İBB Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan'da düzenlenen mitingte şimdiye kadar hep eserlerin İstanbul'u nu savunduklarını hizmetlerin İstanbul'u dediklerini, güçlü İstanbul olsun ve çocuklarımıza, evlatlarımıza dirençli İstanbul bırakalım dediklerini vurguladı. Murat Kurum "Bakın az önce yeni bir eserimizi daha İstanbul'umuzun hizmetine verdik. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattımız bugün itibariyle hizmete girdi. Bu hatta Arnavutköy, Taşoluk, İstanbul Havalimanı Kargo ve İstanbul Havalimanı Terminal ve oradan Kağıthane-Gayrettepe olmak üzere orada vatandaşlarımızı huzur içerisinde, güven içerisinde inşallah taşıyacak. Burada Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arası artık 8 dakikaya düştü. İşte Büyükşehir'in yapması gereken metro hatlarını da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'mız yapmakta. Neden? Çünkü bunların derdi hizmet değil reklam. İşte en iyi siz biliyorsunuz İstanbul'umuz 5 yıldır bu beceriksiz, liyakatsiz yönetimin elinde çile çekiyor" diye konuştu.

eyup1.jpg


"BALYA BALYA PARALARI SAYMAYI İYİ BİLİRLER"

Murat Kurum, “Mevcut CHP'li İBB yönetiminin; Eyüpsultan'a en ufak bir yatırım yaptığını gördünüz mü? Sizlere en ufak bir hizmet verdiğini gördünüz mü? Burada depremle ilgili, ulaşımla ilgili bir hizmet yaptıklarını gördünüz mü? Göremezsiniz, çünkü böyle bir dertleri yok. Ama kendi menfaatleri olsa hemen oraya gidip çadır kurarlar. Eyüpsultan'ın, İstanbul'un kaynaklarını çarçur etmeyi çok iyi bilirler. Öyle balya balya paraları saymayı çok iyi bilirler. İşe geldi mi? Vaade geldi mi? O vaadi bir türlü hatırlamıyorlar. Sözlerini hatırlamayan adam nasıl İstanbul'a hizmet edecek? Diyorlar ki senin vaatlerin ne oldu? Hatırlamıyorum diyor. Sabret, sabret. 31 Mart'ta da Eyüpsultan seni hatırlamayacak, İstanbul seni hatırlamayacak" ifadelerini kullandı.

eyup2.jpg


“31 MART'TA MUHTEŞEM BİR ZAFER KAZANACAĞIZ"

Murat Kurum, “1 Nisan'la birlikte sonra; yeni metro hatlarıyla, 2 yakaya yapacağımız tünellerle, kavşaklarla, otoparklarla, yeni otobüs ve metrobüs filolarıyla İstanbul'umuzu, İstanbullu hemşerilerimizi hem yalanlardan, hem de trafik çilesinden tamamiyle kurtaracağız. Ne yapacağız biliyor musunuz? Eş genel başkan var ya, biri 31 Mart'ta özgürlüğüne kavuşacak. Diğeri de, o yarı zamanlı belediye başkanlığı yapan kişi var ya, arada bir İstanbul'u hatırlayan, o da çok sevdiği tatile süresiz gidecek." dedi.

eyup3.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı'nı İstanbul'un sorunlarını çözmesi için, su getirmesi, altyapı yapması kentsel dönüşüm yapması ulaşımla ilgili çileyi çözmesi, sürdürülebilir kalıcı sosyal destekler vermesi, gençlerimiz geleceğe güvenle bakmasını sağlayacak kadınlarımızın istihdam sağlaması için seçildiğini söyleyen Murat Kurum "Ama ne yaptılar? Bunları vatandaşımız beklerken, onlar ikbal peşinde koştu. İstanbul'a uğramadılar. Emin olun İstanbul'un kaynaklarını hep rant olarak gördüler. İstanbul'un kaynaklarını kirli pazarlıklarla birlikte peşkeş çekmeye kalktılar." ifadelerini kullandı.

Bu gün otobüslerin yolda kalmasının vatandaşların saatlerce duraklarda çile çekmesinin tek sebebinin CHP'li yönetim anlayışı olduğunu belirten Murat Kurum "İlgisiz, beceriksiz, liyakatsiz ekiplerle çalışmasıdır. 31 Martta inşallah Eyüpsultan'ımız ile birlikte muhteşem bir zafer kazanacağı. Bu zaferde üzülen olmayacak, tüm İstanbul sevinecek. Tüm İstanbul inşallah Türkiye yüzyılında İstanbul'umuzu lokomotif şehir haline getireceğimiz adımların atılması için sandıkta karar verecek" diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.