Başvurmak için SMS yeterli Finansbank'tan ihtiyacı olanlara 50 Bin TL nakit

Başvurmak için SMS yeterli Finansbank'tan ihtiyacı olanlara 50 Bin TL nakit
QNB Finansbank, müşterilerine özel bir kampanya düzenledi. SMS ile gönderilen kredi başvurularına hızlıca cevap verilecek ve en fazla 5 dakika içerisinde 50.000 TL'ye varan acil nakit kredi olanağı sunuyor.

QNB Finansbank acil nakit ihtiyacı olan bireylere yönelik özel bir finansman seçeneği sunmaktadır. Dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirilen başvurular, 5 dakika gibi kısa bir sürede değerlendirilecek ve onaylanan krediler kullanıma açılacaktır. Bu yeni kampanya kapsamında, Finansbank müşterileri 50.000 TL'ye kadar acil krediye erişebileceklerdir. 36 ay vade ile sunulan bu kredi için tek bir SMS göndermek yeterlidir. Finansbank, hızlı işlem süreci ile müşterilerinin yaşamlarını kolaylaştırmayı hedeflemektedir. Bankanın düşük faizli kredi koşulları ve pratik SMS başvuru süreci, müşterilerin işlemlerini kolaylaştırmaktadır.

loikuj.jpg

KREDİ ŞARTLARI NELER?

Finansbank, müşterilerine özel 50.000 TL kredi limiti sunuyor. Bu fırsattan yararlanmak için gerekenler arasında 1200 ve üzeri bir kredi puanı bulunuyor. 18 yaşını doldurmuş ve düzenli geliri olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, bankanın avantajlı faiz oranları ile kredi kullanabilirler.

qnb-finansbank-clubfinans-doctors-kredi-karti-57071.jpg

KREDİ BAŞVURUSU SMS İLE NASIL YAPILIYOR?

QNB Finansbank, acil nakit ihtiyaçlarınız için pratik çözümler sunar; şube ziyareti yapmanıza gerek kalmadan. T.C. kimlik numaranızı 2273'e SMS atarak kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ramazan Bayramı öncesinde, Finansbank'ın avantajlı faiz oranlarıyla hızlı kredi imkanından faydalanın. 31 Mart tarihine kadar geçerli düşük faiz fırsatları için belirlenen kanallardan başvurunuzu hemen yapın.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.