Valilikten kritik uyarı 3 Gün boyunca sürecek

Valilikten kritik uyarı 3 Gün boyunca sürecek
Sivas Valiliği, sosyal medya üzerinden yaptığı duyuruda, önümüzdeki 3 gün boyunca beklenen zirai don olayı konusunda vatandaşları uyardı.

Sivas Valiliği tarafından ilde meydana gelecek ve 3 gün boyunca süreceği tahmin edilen zira dona için vatandaşlara uyarı yapıldı. Yapılan Sivas Valiliği Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarıları doğrultusunda 20 Mart Çarşamba gününden sonra geleceği tahmin edilen ve 3 gün boyunca süreceği ön görülen zirai don olayına karşı üreticilere ve vatandaşlara uyarılarda bulundu.

fds.jpg

Sivas Valiliği tarafından resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan değerlendirmelere bakıldığında Sivas ili genelinde 20 Mart Çarşamba gününden itibaren hafif şekilde başlaması beklenilen zirai don hadisesinin, 23 Mart Cumartesi günü etkisini göstermeye başlayacak olan zirai don, gittikçe etkisi artırarak orta kuvvette ve yer yer kuvvetli şekilde görüleceği tahmin ediliyor. Olası risklere karşı tedbirli olunmalıdır” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.