Murat Kurum: Uygun kiralama bedelleri ile 100 bin sosyal konut yapacağız

Murat Kurum: Uygun kiralama bedelleri ile 100 bin sosyal konut yapacağız
AK Parti İBB adayı Murat Kurum 31 Mart seçimlerinin ardından hayata geçirecekleri projelerini anlattı. Murat Kurum kentsel dönüşüm sürecinde uygun kiralama bedelleri ile 100 bin sosyal konut yapılacağını söyledi.

Murat Kurum resmi hesabından bir dizi paylaşım yaparak İstanbul'da öncelik verecekleri projeleri sıraladı.

İstanbul’a yakışacak hizmetlerle İBB yönetimine geldiklerini söylen Murat Kurum evi kentsel dönüşüme giren ihtiyaç sahibi vatandaşların içini rahatlatacak bir açıklamada bulunarak "Çok uygun kiralama bedelleriyle oturacakları 100 bin sosyal konut yapacağız." sözünü verdi.

"ÖĞRENCİLERE ULAŞIMDA İNDİRİM YAPACAĞIZ"

İstanbul'a yakışacak projeler ile geldiklerini vurgulayan Murat Kurum İstanbul'da okuyan öğrencilere yönelik projelerinden de bahsederek "Öğrencilerimizin içi rahat etsin. Güncel ulaşım tarifeleri üzerinden yüzde 40 indirim yapıp doğal gaz ve su faturaları desteği sağlayacağız." dedi.

Hasta yakınlarının refakatçi çilesini de sonlandıracaklarını belirten Murat Kurum Anadolu ve Avrupa yakalarında toplam sekiz adet Hasta Yakını Konaklama Merkezi yapacaklarını söyledi.

İstanbul'a bir çok müjde ile geldiklerini belirten Murat Kurum, "Sorunları çözeceğiz. Dertsiz, çilesiz, endişesiz İstanbul’u yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.