Aksu Belediyesi’ndeki ahlaksız teklif kamerada ‘4 gece yetmez sen çok pahalıya geliyorsun’

Aksu Belediyesi’ndeki ahlaksız teklif kamerada ‘4 gece yetmez sen çok pahalıya geliyorsun’
Antalya'nın Aksu Belediyesi'nde görevli bir memurun binasını yıkmamak için yabancı uyruklu bir kadınla ahlaksız teklif yaptığı görüntüler ortaya çıktı.

Antalya'da bulunan Aksu Belediyesi'nde yaşanan skandal bir olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada gündeme bomba gibi düştü.

ekran-alintisi10.jpg

Belediyede görevli bir memurun binasını yıkmamak adına yabancı uyruklu kadınla ahlaksız bir pazarlığa giriştiği anların görüntüleri gündeme oturdu.

ekran-alintisi11.jpg

Videoda, Belediye’deki ahlaksız teklifi yapan kişinin bir bölümün müdür olduğu ifade ediliyor. Videodaki personelin, yabancı uyruklu kadına “4 gece yetmez, sen çok pahalıya geliyorsun. Ben onların evini yıktım ama seni böyle idare edeceğiz” ifadelerini kullandığı duyuluyor.

gflmuurxoaawzhf.jpg

Bu rezaletin ifşa olmasının ardından Aksu Belediyesinin resmi X hesabından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Son günlerde bir belediye personelimiz ile ilgili bir takım iddialar ortaya atılmaktadır. Söz konusu personelin belediyemizle ilişiği kesilmiştir. Kamuoyuna duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.