Acı haberi Fahrettin Koca verdi Üşümesin diye aldığı kişi tarafından vurulan taksici yaşamını yitirdi

Acı haberi Fahrettin Koca verdi Üşümesin diye aldığı kişi tarafından vurulan taksici yaşamını yitirdi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, dün İzmir'de aracına aldığı kişi tarafından vurularak yaralanan taksici Oğuz Erge'nin yaşamını yitirdiğini açıkladı. 'Bazı insanlara güvenmeyeceksin' diyerek taksiciyi vuran kişi ise yakaladı.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde müşteri olarak bindiği taksinin 44 yaşındaki şoförü Oğuz Erge'yi tabancayla yaralayıp telefonunu gasbeden 19 yaşındaki Delil Aysal çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÜŞÜMESİN DİYE ALDI, HAYATINDAN OLDU

İzmir'de "üşümesin" diye aldığı yolcu tarafından vurulan taksi şoför Oğuz Erge tüm çabalara rağlen yaşamını yitirdi.

takcisi.jpg

İzmir'in Gaziemir ilçesinde Oğuz Erge adlı taksici, "soğukta üşümesin" diye aracına aldığı yolcunun silahlı saldırısına uğradı. Araç içi kameraya yansıyan olayda, taksici Oğuz Erge ağır yaralandı. Araçta bir şeyler arayan silahlı saldırgan daha sonra olay yerinden kaçtı. 19 yaşındaki Delil Aysal olduğunu belirlenen saldırgan silahı ile birlikte yakalandı.

Taksi şoförü Oğuz Erge dün gece saat 03.30 sıralarında Buca Gediz Mahallesi'nden kapüşon ve yüzünde cerrahi maske bulunan bir yolcuyu aracına aldı. Yolcu Gaziemir'e gideceğini söyledi. Taksi Gaziemir Belediyesi yakınlarına geldiğinde ise yolcu gibi davranan Delil Aysal arka koltuktan tabancayla üç el ateş ettiği Oğuz Erge'yi, ağır yaralandı. Delil Aysal Erge'nin üzerindeki ve aracında bulunan paraları ve bazı eşyaları alarak kaçtı.

İki çocuk babası olduğu öğrenilen Erge, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldıldı.

POLİS SALDIRGANI YAKALAMAK İÇİN 110 SAATLİK GÖRÜNTÜ İZLEDİ

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp ile Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasından aldıkları 110 saatlik görüntüyü anbean inceledi.

Kimliği belirlenen Delil Aysal, Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Delil Aysal'ın üzerinden suç aleti tabanca, kovanlar ve gasbettiği para, telefon ve kulaklık bulundu.

KONUŞMALARI ARAÇ İÇİ KAMERAYA TAKILDI

Oğuz Erge ile saldırgan Delil Aysal'ın olay öncesi, sırası ve sonrasında yaşadıklarının araç içi kameraya yansıdığı ortaya çıktı. Görüntülerde Erge'nin, arka koltukta oturan Delil Aysal'a arabasının arızalı olduğunu söylediğini ancak soğukta yolda bırakmamak adına kendisini aldığını söylediği duyuluyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.