tv100’de Murat Kurum’un katıldığı Az Önce Konuştum programı reyting rekoru kırdı

tv100’de Murat Kurum’un katıldığı Az Önce Konuştum programı reyting rekoru kırdı
tv100'de AK Parti İBB adayı Murat Kurum’un katıldığı Az Önce Konuştum programının bölümü reytinglerde rekor kırdı.

tv100’de Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'a programının konuğu Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan Adayı Murat Kurum oldu. Program SOMERA listesinde reyting rekoru kırarak Survivor All Star’ı bile solladı.

Murat Kurum'un yaptığı açıklamalar gündemde bomba etkisi yarattı. İstanbul'da ulaşım sorunundan, depreme karşı kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında Kurum, projelerini anlattı ve çözümlerini açıkladı.

KURUM: ÖNE GEÇTİK

Kurum, programda İstanbul için hayata geçireceği projelerini söylerken ayrıca CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'ndan önde olduklarının da altını çizdi. Kurum, “Mevcut yönetim kendisini dağlarda, zirvede, 8-10 puan önde görüyordu. Adaylıktan sonra bir anket yaptırdık 2 puan gerideydik. Lansmandan sonra bir buçuk puan öne geçtik" söyleminde bulundu.

"100 BİN KONUT YAPACAĞIZ"

Murat Kurum ayrıca 100 bin kiralık konut yapacaklarını vurgularken, “İBB 12 bakanlık eder, birçok bakanlığın bütçesinden fazla bütçesi vardır. İstanbul kendisine yeter. 81 ile yetebilecek zenginliği vardır. Siz bütçenizi doğru kullanırsanız bunların hepsi yapılır. 650 bin konutun her yıl 60 binini KİPTAŞ eliyle yapacağız. 700 bin TL hibe, 700 bin TL kredi, 100 bin TL kira ve taşınma yardımı yapacağız. 300 bini KİPTAŞ yapacak. 100 bin kiralanacak konut yapacağız. Kentsel dönüşüme tabi tutulmuş vatandaşlara buraları kiralayacağız uygun fiyatlara." İfadelerini kullandı.

gfpwhdvxwaim3ml-frmu.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.