Ünlü telefon markası net tarihi açıkladı 'Özellikleri ile göz dolduruyor'

Ünlü telefon markası net tarihi açıkladı 'Özellikleri ile göz dolduruyor'
Dünyaca ünlü telefon markası, yeni çıkacak modeline ilişkin özellikleri ve tarihi açıkladı.

Dünyaca ünlü telefon markası, yeni çıkacak modeline ilişkin özellikleri ve tarihi açıkladı.

Shift Delete.Net’in yer verdiği habere göre geçen yıllarda Huawei tarafından Çinli bir konsorsiyuma satılan Honor, günümüzde faaliyetlerine bağımsız bir şekilde sürüyor. ABD yaptırımlarına da takılmayan Çinli üreticinin çok yakında piyasaya sürmeye hazırlandığı Honor 90 GT modeliyle ilgili yeni detaylar belli oldu. Honor 90 GT modelinin tanıtım tarihi ve teknik özellikleri açıklandı.

telefon.jpg

Honor 90 GT’nin 21 Aralık’ta tanıtılacağını açıklanırken, akıllı telefonla ilgili herhangi bir özelliğe yer verilmedi. Sektörde sızıntılarıyla bilinen Digital Chat Station’dan gelen son raporla kullanıcıların aklında performansa dair herhangi bir soru işareti kalmadığını ortaya koydu.

Kaynağa göre yaklaşan Honor 90 GT, 12 GB RAM + 256 GB, 16 GB RAM + 256 GB, 16 GB RAM + 512 GB ve 24 GB RAM + 1 TB olmak üzere dört farklı versiyonla karşımıza çıkacak. Dahası, 1,5K çözünürlüklü 3840 Hz PWM karartma sunan OLED bir panele yer verilecek. Modelde kullanılacak yonga seti ise geçen yıl çıkış yapan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 olacak.

honor-2.png

Akıllı telefonun düz bir tasarıma, delikli bir ekranla geleceği ve sektör standartlarına göre ince sayılabilecek çerçevelere sahip olacağı tahmin ediliyor. Bunun dışında 100W kablolu şarjı destekleyeceği de belirtiliyor.

manset-1521512.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.