Ünlü CEO yüzlerce çalışanının gözü önünde yere çakıldı

Ünlü CEO yüzlerce çalışanının gözü önünde yere çakıldı
Hindistan’da bir yazılım firmasının düzenlediği kutlama gecesinde şirketin CEO’su 4,5 metreden sahneye düşerek can verdi. Olay tüm çalışanların gözleri önünde gerçekleşti.

Hindistan’da düzenlenen kutlama gecesi faciaya dönüştü. Ülkenin bilinen yazılım şirketlerinden Vistex tüm çalışanlarını davet ederek bir gece düzenledi. Gecede şirketin CEO’su Sanjay Shah ile Başkanı Vishwanath Raju Datla geceye bir demir kafes ile giriş yapmak istedi. Ancak yöneticileri taşıyan demir kafesin bir halatı içindekiler 45 metre yüksekteyken koptu. Yaşanan aksilik sonucu 4,5 metre yükseklikten düşen Shah hayatını kaybetti. Şirket başkanı Datla ise yaşam mücadelesi veriyor.

GÖRKEMLİ BİR GİRİŞ YAPMAK İSTEMİŞTİ, SONU OLDU

Olay Hindistan’ın Hyderabad şehrinde gerçekleşti. Vistex adlı yazılım şirketinin tüm çalışanlarının davetli olduğu gece faciaile bitti. Şirketin gümüş jübile kutlamaları sırasında CEO Sanjay Shah ile Başkan Vishwanath Raju Datla birlikte sahneye gösterişli bir şekilde girmek istedi. Havai fişeklerle süslenen demir kafesle sahneye inmeye karar veren iki yönetici kafesin halatlarından birinin kopması ile herkesin gözü önünde sahneye çakıldı. Çalışanlar CEO Shah ve Başkan Datla'nın 4,5 metre yükseklikten yere düşüşünü izlemek zorunda kaldı. Kazada CEO Shah hayatını kaybederken, Başkan Datla’nın durumunun ise hala kritik olduğu belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.