Emekli zammında beklenen haber geldi! Erdoğan o tarihte açıklayacak

Emekli zammında beklenen haber geldi! Erdoğan o tarihte açıklayacak
AK Parti'nin 31 Mart seçimlerinde yara almasının ne büyük nedeni olarak gösterilen emeklilerin durumu Erdoğan'ın gündemine girdi. Gözler AK Parti MYK'ya çevrildi.

Ankara kulisleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilerin durumunu gündemine aldığı konuşmaya başladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de Erdoğan'a yaptığı ziyarette gündeme getirdiği konuların başında da emekli aylıkları olduğu ve bu konuda Erdoğan'dan taleplerde bulunduğu belirtiliyor.

emekliteyse.jpg

GÖZLER AK PARTİ MYK'YA ÇEVRİLDİ

Emekliler için yapılacak düzeltmelerin ise AK Parti'nin ilk Merkez Yürütme Kurulu'na ele alınacağına kesim gözü ile bakılıyor.

Özgür Özel, sonrasında açıklama yapılmayan ziyaretinde başta emeklilerin durumu ve ekonomik sorunlar başta olmak üzere bir dizi soruna dile getirdiği, muhalefetin taleplerini ilettiği belirtilmişti. AK Parti'nin de bu talepleri diğer gündem maddeleri ile birlikte masaya yatıracağı kulislerin en çok konuştuğu konu oldu.

emeklilertoplu.jpg

İSTİŞAREYE HAZIR OLUNAN KONULAR BELİRLENDİ

AK Parti kaynaklarından edinilen bilgilere göre ekonomide gelinen nokta, emeklilerin durumu ve ardı ardına açılan eski AK Partili belediyelerin borçları Merkez Yürütme Kurulu'nun istişaresine alınacak.

AK Parti kulisleri muhalefetin getirdiği önerilerini her zaman değerlendirebileceklerini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.