Suçla mücadelede İngiltere’de yeni dönem ‘İngiliz polisinden dahiyane teknik’

Suçla mücadelede İngiltere’de yeni dönem ‘İngiliz polisinden dahiyane teknik’
İngiltere’de gittikçe artan suç oranını düşürmek adına, Londra’daki Metropolitan Polis Teşkilatı’nın geliştirdiği teknik sayesinde ekipleri sokaklardaki gaspçıları kıskıvrak yakalıyor.

İngiltere’de her geçen gün artmakta olan suç oranları nedeni ile insanlar sokaklarda yürümeye korkuyor. Özellikle akşam saatlerinde gerçekleşen gasp vakalarının İngiltere’nin başkenti Londra’da yoğunlaşması nedeni ile polis ekipleri suçla mücadele konusunda yeni teknikler geliştirmeye devam ediyor.

ekran-alintisi4.jpg

İngiliz polisinin son geliştirdiği ve uygulamaya geçirdiği teknik, bir İngiliz vatandaşı tarafından videoya alındı ve sosyal mecralarda paylaşıldı. Sosyal medya platformlarında hızla yayılan bu video bir çok kişi tarafından ‘dahiyane’ olarak nitelendirildi.

ekran-alintisi5.jpg

Metropolitan Polis Teşkilatı’nın geliştirdiği bu son teknik, çok pahalı markaların kol saatlerini takan ve sarhoş taklidi yaparak Londra sokaklarında gezen sivil görünümlü polis ekipleri tarafından uygulanıyor.

Bileğinde pahalı bir saatle ve sarhoş bir şekilde Londra sokaklarında yürüyen bir insanı gören gaspçılar kol saatini alabilmek için işe koyuluyor. Tam da bu sırada sivil görünümlü polis memuru ve sokağın farklı noktalarında gizlenen diğer polis memurları aynı anda gaspçıları yakalamak için harekete geçiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.