Özlem Tayyar Öz çifti iddiaları yanıtladı 'İftira atmak çok kolay'

Özlem Tayyar Öz çifti iddiaları yanıtladı 'İftira atmak çok kolay'
Dilan Polat ve Engin Polat tutuklanmalarından sonra haklarında birtakım iddialar ortaya atılan fenomen Özlem-Tayyar Öz çifti sosyal medyadan açıklama yaptı.

Sosyal medya fenomenleri arasında yer alan ve son dönemlerde Dilan Polat ve Engin Polat çiftine benzetilmeye başlanan Özlem ve Tayyar Öz çifti, haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili takipçilerine cevap verdi.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile birlikte Dilan Polat’ın kardeşi Sıla Doğu da dahil olmak üzere 18 kişi, 4 ayrı suç kapsamında yargılandıkları dava gereğince cezaevine gönderilmişti. Tüm bu yaşanan gelişmelerin ardından gözler lüks hayatlarını ortaya seren diğer fenomenlere çevrilmeye başlandı.

rabbime-sukurler-olsun-hayallerini-kuran-isteyen-herkese-yasamayi-nasip-etsin-insallah-bugun-ayrintili-usg-randevumuz-vardi-bebegimizin-tum-uzuvlari-tek-tek-incelendi-4-odacikli-kalbi-iki-minik-akcigeri-beyn-001.jpg

Lüks yaşamları ve ticari çalışmaları ile göz önünde bulunan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti de haklarında birtakım iddialar bulunan fenomenler arasında anılıyor.

Avukat Feyza Altun’un çiftle ilgili ortaya attığı iddialar arasında çocukların sağlığını tehdit eden ürünlerin satışını yaptıkları ve bu ürünlerin hijyenik olmayan tesislerde üretildiği yer alıyor. Öz çiftinin ayrıca klinik olmayan bir apartman dairesinde medikal işlemler yaptıkları da iddialar arasında.

“GEREKLİ DONELER TOPLANIYOR”

İddiaların odağında yer alan fenomen çift, sonunda sessizliklerini bozdu ve iddialara sosyal medya hesapları üzerinden bir video paylaşarak yanıt verdi.

381106833-1066872374720403-3296548745062054122-n.jpg

Hikayelerinde soru cevap etkinliği yapan çift, bir takipçilerinden gelen “Sizi hedef alıyorlar, ne düşünüyorsunuz son olaylara?” sorusu üzerine şu açıklamayı yaptı:

“Süreci biz de yakından takip ediyoruz tabii ki. Bununla alakalı hukuk birimimiz gerekli doneleri topluyor. Yakın zamanda bununla ilgili girişimleri yapacağız. Şu ana kadar soy isim değişikliği hariç, çıkan bütün haberler iftira ve karalama üzerine kuruluydu. Bunların da bir hesabı var, yakın zamanda hukuk birimimiz harekete geçecek. Sosyal medyada duyduğunuz/gördüğünüz şeylere inanmayın. Bir insana iftara atmak çok kolay. Bunlar akıl alır gibi değil. İnşallah adalet sağlanacak. Biz haklarımızı arayacağız ve bunları yapanların yanına kar kalmayacak.”

FETÖ İLE İLGİLİ SORUYU YALANLADILAR

Tayyar Öz FETÖ'den ihraç edildiğine dair iddiayı soran takipçisine yanıt olarak "Bu da iftira. Oturduğumuz evin kira olduğunu söyledik kontratı paylaştık. FETÖ olayları 2016 yılında patlak verdi. Ben o zaman asistan doktordum, o gece ve gündüz bir sürü ameliyat gerçekleştirdik. 2021'de istifa ettim.” sözleriyle söylenenleri yalanladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.