Polat ailesinin gelininden ilk kez açıklama geldi

Polat ailesinin gelininden ilk kez açıklama geldi
Dilan Polat’ın eltisi, Polat ailesinin gelini Hazal Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla düşüncelerini ilk kez dile getirdi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan cezaevine gönderilen Instagram fenomeni Dilan Polat, eşi Engin Polat, kız kardeşi Sıla Doğu ve eşinin erkek kardeşi Ahmet Kürşat Polat hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

hazal.jpg

Dilan Polat’ın beraberinde tutuklanan isimlerden kayınbiraderi Alper Kürşat Polat, ifadesinde suçlamaları reddetmiş, kesin bir dille kendisini savunmuştu. Kürşat Polat ifadesinde babasına ve ağabeyine borç vermiş olabileceğini, ancak usulsüz bir işinin olmadığını ve suç örgütüyle bir ilgisi olmadığını savunmuştu. Polat ifadesinde şunları söylemişti:

“DLN isimli firmayı 2022'de devraldım. Bir işin ucundan tutup, kendime bir hayat kurmak istedim. 2 yıl gibi bir süreçte 5-6 şubeye ulaştım. Şirketleri yönetirken ya da kurarken Vergi Usul Kanunu'na muhalefet şeklinde bir eylemim olmadı. Babam, ağabeyim borç para istemiş; vermiş olabilirim. Benim örgüt ile bir ilgim veya alakam yoktur. Ben kara para aklamadım.”

POLATLARIN GELİNİ HAZAL ERDOĞAN PAYLAŞIM YAPTI

Polat ailesine girmek üzere olan, Alper Kürşat Polat ile yaklaşık 8 yıllık bir birlikteliği bulunan nişanlısı Hazal Erdoğan, Instagram hesabında yayınladığı bir hikayeye düştüğü notla ilk kez düşüncelerini belirtti.

Erdoğan, Ahmet Kürşat Polat ile yan yana oldukları bir fotoğraf karesini hikayesinde paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Gözlerine baktığımda zamanı durduran adam. Huzurum, her şeyim, ailem, düşlerim… Yanımda olmasan da bana varlığını hep hissettirenim. Biliyorum bu ayrılık uzun sürmeyecek. Çok yakında yine gözlerimin içine bakıp ‘bu da geçti, bu da bitti’ diyeceksin. Varsın biraz ayrı kalalım. Varsın gelsinler üstümüze… Ben seninle iyi güne de kötü güne de ‘evet’ dediğim için bir an olsun pişmanlık duymadım. Aksine o ‘evet’i daha yüksek sesle herkese haykıracağımız günü bekliyorum. Çünkü biliyorum çok yakında.”

ezgif-com-webp-to-jpg-2.jpg

NE OLMUŞTU?

Engin ve Dilan Polat çifti, düzenlenen operasyonla 1 Kasım’da gözaltına alınmış, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti. Operasyon kapsamında 24 şüpheli gözaltına alınırken 18 şüpheli adliyeye sevk edilmiş, 12 kişi tutuklanmış, 6 şüpheliyse adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.