Farah Zeynep Abdullah eleştiri yağmuruna tutuldu Galada hayal kırıklığı yarattı

Farah Zeynep Abdullah eleştiri yağmuruna tutuldu  Galada hayal kırıklığı yarattı
Bihter filminin başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah, galadaki kıyafetiyle eleştirilerin odağına yerleşti.

İzleyicinin merakla beklediği Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filmi dün akşam galasını gerçekleştirdi ve bugün gösterime başladı. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi oyuncuların paylaştığı filmin galasına Farah Zeynep Abdullah’ın dudak uçuklatan kıyafeti sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri bombardımanına tutuldu.

ezgif-com-webp-to-jpg-4.jpg

GALAYA YOĞUN İLGİ

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan 'Aşk-ı Memnu' dizisi final yapalı 13 yıl oldu. Ancak Aşk-ı Memnu sevenler tarafından hala tekrarları izleniyor.

Ekranların sevilen dizisinin son dönemde sinemaya uyarlanmasına karar verildi ve Bihter filmi hayata geçti. Filmin galası dün akşam yapıldı. Galadan sosyal medyaya yansıyan fotoğraflar yoğun ilgiye sebep oldu.

ezgif-com-webp-to-jpg-5.jpg

GALADAKİ TARZIYLA HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Bihter filminin başrolünde yer alan 34 yaşındaki başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah, giydiği kıyafetle gözleri adeta ‘kanattı’. Seçtiği kıyafet sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu ve kısa sürede gündeme oturdu.

ezgif-com-webp-to-jpg-6.jpg

DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI

Abdullah’ın gala gecesinde giymek üzere seçtiği elbisenin ünlü bir markaya ait olduğu da ortaya çıktı. Elbisenin fiyatının 120 bin TL’den fazla olması dudak uçuklattı. Değeri yüksek olan elbise sosyal medya kullanıcıları tarafından sevilmedi.

ezgif-com-webp-to-jpg-3.jpg

Gözlerin alışık olmadığı bir tarzla galaya katılan güzel oyuncuya yorum yağdı. Sosyal medyada “Farklı olmak adına rüküş görünmek”, “Her şeyi geçtim bari renkleri uyumlu olsaydı…”, “Kiralamıştır umarım, bunu alacak kadar zevksiz olamaz” gibi yorumlar, elbiseyle ilgili görüşleri ortaya koydu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.