Dilan Polat ve Sıla Doğu cezaevini birbirine kattı: Memurlar zor ayırdı

Dilan Polat ve Sıla Doğu cezaevini birbirine kattı: Memurlar zor ayırdı
Cezaevinde bulunan Dilan Polat ve Sıla Doğu ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Polat'ın sağlık durumunda bir gelişme yaşanırken cezaevinde kavga çıktığı iddia edildi.

Dilan Polat, kız kardeşi Sıla Doğu'nun ve Engin Polat’ın da arasında olduğu 12 kişi tutuklanmalarının ardından yüksek güvenlikli olduğu için İstanbul Silivri’deki Marmara Cezaevi’ne koyuldu.

Dilan Polat ve kardeşi Sıla Doğu, Silivri'de örgüt suçlularının bulunduğu 9 numaralı yüksek güvenlikli cezaevinde 30 kişilik koğuşta bulunuyor.

DİLAN POLAT KİMSEYLE KONUŞMUYOR

Cezaevinde haftada en fazla 2 bin 500 TL harcayabilen Dilan Polat, ayda üç kez kapalı, bir kez de açık görüşe çıkabilecek. Ağrıları nedeniyle doktora üç kez muayene olan Polat’a orta kulak iltihabı teşhisi konuldu. Polat, koğuşta da kimseyle konuşmuyor.

Dilan Polat'ın yemek yemediği ve sürekli sigara içtiği için bağışıklık sisteminin çöktüğü belirtildi.

Polat'ın tek kişilik hücreye geçme talebi ise reddedildi.

"SOSYETİK HIRSIZ" KAVGASI

Posta Gazetesinin haberine göre, Sıla Doğu ise havalandırmada kendisine 'Sosyetik hırsız' diye laf atan mahkum ile kavga ettiği iddia edildi.

Sıla Doğu ile diğer tutuklular arasında bir de kavga yaşandı. Havalandırma saatinde bir tutuklu, Sıla Doğu'ya "Sosyetik hırsızlar da burada" diye laf attı. Buna sinirlenen Sıla Doğu, kadın tutuklunun üzerine yürüdü. İnfaz koruma memurları, kavgayı güçlükle ayırdı. Doğu ayrıca psikiyatri bölümünden de destek almaya başladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.