Üçü bir arada 'Sosyal medyada rekor beğeni aldılar'

Üçü bir arada 'Sosyal medyada rekor beğeni aldılar'
En yakışıklı ve başarılı Türk oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit ve Berk Oktay yan yana oldukları bir fotoğrafı paylaşarak sosyal medyayı salladı.

Doktorlar, Poyraz Karayel, Kurt Seyit ve Şura, Kuruluş Osman gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Berk Erçer’in 40 yaş doğum gününe ünlü pek çok isim katıldı. Aralarında Deniz Hamzaoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy, Berk Oktay, Emre Bey, Burak Özçivit, Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin katıldığı doğum günü partisi renkli görüntülere sahne oldu.

Berk Erçer’in yakın arkadaşı Berk Oktay’ın sosyal medyada paylaştığı bir fotoğraf karesi sosyal medyanın en çok konuşulanları arasında yer aldı. Doğum gününe eşi Yıldız Çağrı Atiksoy ile katılan Oktay, Burak Özçivit ve Kıvanç Tatlıtuğ ile çektirdiği kareyi ’25 sene’ notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

dogum-gunu.jpg

BİNLERCE KİŞİ BEĞENDİ

Türkiye’nin en yakışıklı oyuncuları arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, Berk Oktay ve Burak Özçivit’in yer aldığı fotoğraf karesi sosyal medyada büyük bir yankı uyandırdı. Instagram kullanıcıları fotoğrafı beğeni yağmuruna tuttu ve yorumlar havada uçuştu. Bazı kullanıcılar “Şampiyonlar ligi gibi” ifadesinde bulundu.

Doğum günü partisinde Berk Erçer, kameralara konuşarak “Çok mutluyum. 40 olduk. Yeni bir yaş, yaşayıp tecrübe edeceğiz. Arkadaşlarımın doğum günüme gelmesi benim için en büyük hediye. Hayatıma iz bırakan insanlar buradaydı. Çok mutlu oldum, çok eğlendik” ifadelerini kullandı.

ezgif-com-webp-to-jpg.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.