Birce Akalay hayranlarını telaşlandırdı! O halini sevenleriyle paylaştı

Birce Akalay hayranlarını telaşlandırdı! O halini sevenleriyle paylaştı
Yer aldığı “Bir Derdim Var” dizisiyle ekranlara dönen başarılı oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından paylaştığı uçuklu ve sivilceli fotoğrafıyla sevenlerini telaşlandırdı.

Ünlü oyuncu Birce Akalay, bir süredir uzak kaldığı dizi setlerine “Bir Derdim Var” ile dönüş yaptı. Severek yer aldığı projeyle ekranlara dönen Akalay’ın yüzünde stresten uçuk ve sivilceler çıkmaya başladı. Akalay, yüzündeki bu ciddi sorunu sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerini telaşlandırdı.

İÇTENLİĞİ TAKDİR TOPLADI

Oyuncu Birce Akalay, cesaretle paylaştığı fotoğraf ve yer aldığı projeyle ilgili samimi itiraflarını da gönderiyle birlikte paylaştı. Yer aldığı projeden ne kadar keyif aldığı yazdıklarından da anlaşılan ünlü oyuncunun gönderisine yorum yapanlar içtenliğini takdir etti.

birce-akalay1.jpg

Başarılı oyuncu başta telaşlandıran, okudukça takdir kazanan açıklamasında şunları ifade etti:

“Son kareyi ilk paylaşıyorum zira bu serinin kapağının hakkı sivilceli ve uçuklu yüzümle koskocaman bir öpücük. Çünkü kayıt dediğimizin ilk haftasından bu kare. Yüzüm heyecandan ve stresten açan çiçeklerle dolu biraz. Ama gerçek ;) Siz bir de sete sorun başka neler oldu neler! Neyse…

Sevgili dostlar, yayından sonra ancak gelebiliyorum kendime.Bu heyecanımla unuttuğum dostlarım olduysa lütfen beni affedin. Bugüne kadar birçok değerli projede varoldum. Ancak ilk defa peşembe akşamı yayını izledikten sonra uzun süre gözyaşlarıma hakim olamadım. Benim için Bir Derdim Var’ın neden böyle hissettirdiğini çok yakınımdaki dostlarım bilirler elbette.

Hayatımda hiç yüzünü görmediğim, hiç ama hiç tanımadığım ya da tanışamayacağım çocuklara, gençlere,insanlara dokunabilmek, onlara biraz olsun derdimizi anlatabilmek şansına erişebilmiştim sonunda. Bunun benim için anlamı paha biçilemez işte.”

son-kareyi-ilk-paylasiyorum-zira-bu-dumpin-kapaginin-hakki-sivilceli-ve-ucuklu-yuzumle-koskocaman-bir-opucuk-cunku-kayit-dedigimizin-ilk-haftasindan-bu-kare-yuzum-heyecandan-ve-stresten-acan-ciceklerle-dolu-biraz.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.