O bankanın müşterisi olmayan yaşadı ‘Tek tık ile 30 bin TL faizsiz kredi’

O bankanın müşterisi olmayan yaşadı ‘Tek tık ile 30 bin TL faizsiz kredi’
QNB Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için faizsiz kredi kampanyası başlattı. İşte 30 bin TL faizsiz krediyi almak için yapmanız gerekenler.

QNB Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için faizsiz kredi kampanyasını resmi internet sitesinde duyurdu. Türkiye’nin en büyük bankalarından olan QNB Finansbank’ın başlattığı bu faizsiz kredi kampanyası Şubat ayının sonuna kadar geçerlidir.

Kampanya kapsamında, ilk kez ‘QNB Finansbank’ müşterisi olanlar 20 bin TL, 6 ay vadeli ve faizsiz anında kredi ve 10 bin TL faizsiz ihtiyaç kredisi olmak üzere toplamda 30 bin TL faizsiz krediye başvuru yapabilirler. İlk kez QNB Finansbank müşterisi olanlar, 30 bin TL’lik faizsiz ihtiyaç kredisini kısa bir işlemin arından hemen kullanabilirler.

Kampanyadan yararlanabilmek için, QNB Finansbank’ın mobil uygulamasını indirip ‘Müşteri Olmak İstiyorum’ seçeneğini seçtikten sonra QNB Finansbank’ın müşteri temsilcisi ile yapacağınız kısa bir görüntülü görüşmenin ardından 30 bin TL’lik faizsiz kredi imkanından yararlanabilirsiniz.

Faizsiz kredi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, QNB Finansbank’ın mobil uygulamasından bu kısa işlemleri gerçekleştirdikten sonra faizsiz 30 bin TL krediyi hemen kullanmaya başlayabilirler.

Bu adımları izleyerek ilk kez QNB Finansbank müşterisi olanlar faizsiz kredi imkanının yanında daha birçok avantajdan da yararlanabilirler. Bu avantajları ve kampanyanın ayrıntılarını daha detaylı öğrenmek isteyenler QNB Finansbank’ın resmi internet sitesini ziyaret edebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.