Dev bankadan emeklilere 12.500 TL'lik ödeme

Dev bankadan emeklilere 12.500 TL'lik ödeme
Emekliler, maaşını o bankaya taşıması halinde ek promosyon ödemesi alarak kampanyadan yararlanabilecek.

Emekliler için fırsatı devam ediyor. Eğer, emekliler maaşını o bankaya taşırsa 8.500 TL + 4.000 TL ek ödeme alacak.

Bankaların promosyon yarışı emeklileri de etkiledi. Yıl sonuna yaklaşırken bankalar emeklilere daha cazip teklifler sunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere 5000 TL ikramiye haberi bankaları harekete geçirdi. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarına taşımaları için ek promosyon ödemeleri yapacaklarını açıkladılar.

emekli-maas-promosyonlari-zamlandi-fcqc.jpg

HANGİ BANKALAR PROMOSYON ARTTIRDI?

ING Bank, maaşını taşıyan emeklilere ek nakit promosyon veriyor. Böylece banka tarafından yapılan açıklamada maaşını İNG'ye taşıyana ek promosyon ödemesi yapılacak. Ödemelerin miktarı ise emeklilerin maaşlarına göre farklılık gösteriyor.

Bu konuda açıklama yapan banka, “SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşınızı ING’ye taşıyarak maaş tutarınıza göre ek koşulsuz 8.500 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz. Ayrıca Otomatik Fatura Talimatı'nıza 4.000 TL’ye varan ek nakit promosyondan yararlanarak toplamda 12.500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabilirsiniz” dedi.

Ayrıca şubeye gitmeye gerek kalmadan emekliler e edevlet üzerinden de maaş taşıma işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirler.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.