Bakan Işıkhan’dan flaş emekli ikramiyesi açıklaması

Bakan Işıkhan’dan flaş emekli ikramiyesi açıklaması
Çalışma Bakanı Işıkhan çalışan emeklilere de verilecek olan 5 bin TL ikramiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonunun (TESK) Aylık İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantı da açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan emekli ikramiyesi ile ilgili de konuştu.

Bakan Işıkhan, ülke olarak yeni bir ekonomiye geçiş sürecine tanıklık ettiklerini belirtti.

0x0-emekli-zammi-2024-son-dakika-emekli-maasi-ne-kadar-olacak-1698822822827.jpg

EKONOMİK VE SOSYAL POLİTİKALARIMIZ SEKTEYE UĞRADI

Son yıllarda yaşanan afetler, pandemi ve küresel mali krizler sebebiyle değişim sürecinin yaşandığını vurgulayan Bakan Işıkhan şöyle devam etti:

“Normal şartlar altında bire on verim alabileceğimiz ekonomik ve sosyal politikalarımız, tüm dünyanın içerisinde bulunduğu olağanüstü şartlar sebebiyle sekteye uğrasa da asla yolundan şaşmıyor ve ilkelerinden taviz vermiyor.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarı ise bizim en önemli ilkelerimizin başında geliyor. Şartlar ne olursa olsun, esnafıyla, işçisiyle, işvereniyle, emeklisiyle, çalışanıyla yediden yetmişe, büyük ve güçlü Türkiye hedefimize yürürken bizlere yoldaşlık yapan her bir vatandaşımızın yüzünü güldürmek, refahını temin etmek bizim öncelikli gündemimiz olmuştur.”

ya70e-1701166987-849-w750-h421.webp

ÇALIŞAN EMEKLİYE İKRAMİYE AÇIKLAMASI

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus verilen 5 bin TL ikramiye hakkı genişletilerek çalışan emekliler de içine dahil edildi.

Bakan Işıkhan, emeklilere verilen ikramiye ile ilgili şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bu tek seferlik ikramiyeden, esnaflık yapan emeklilerimiz dâhil, kapsam dışında tutulan tüm emeklilerimiz faydalanacak. Sayın Cumhurbaşkanımızın cuma günü müjdesini verdiği gibi, çiftçi, esnaf emeklilerimiz de dâhil olmak üzere tüm emeklilerimize tek seferlik ikramiye ödenmesini yapmış olacağız”.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.