Google’dan muhteşem yenilik! Sohbetlerinize renk katacak

Google’dan muhteşem yenilik! Sohbetlerinize renk katacak
Teknoloji devi Google, Mesajlar uygulamasına sohbet deneyiminizi canlandıracak Selfie Gif adında yeni özelliği duyurdu.

Google Mesajlar, kullanıcı deneyimini geliştirmeye devam ediyor. Son olarak, mesajlaşmayı daha eğlenceli hale getirecek "Selfie Gif" adında yeni bir özellik duyurdu.

Bu özellik sayesinde artık mesajlarınızı sadece metinle sınırlamak zorunda değilsiniz. Artık duygularınızı ve fikirlerinizi daha iyi ifade etmek için anlık bir selfie çekebilirsiniz.

Google Mesajlar'ın beta sürümünde kullanıcıların mesajlarına 3 saniyelik animasyonlu videolar (GIF) eklemelerine olanak tanıyan yeni bir özellik sunuldu. Bu özellik, galeri simgesine uzun basılmasıyla etkinleştiriliyor ve kullanıcılara basit bir kamera arayüzü sunuyor.

Kullanıcılar, ön veya arka kamerayı kullanarak GIF'lerini oluşturabilirler. Ekranda "Bir öpücük gönder" ve "Bir kalp çiz" gibi eğlenceli öneriler de sohbetleri daha da renklendirmeye yardımcı olacak.

Google, mesajlaşma deneyimini daha da eğlenceli hale getirmek için Selfie GIF özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik, ilk kez Nisan ayında duyurulmuştu ve o zamandan beri beta sürümü ile test ediliyordu.

Selfie GIF'ler, 3 saniyelik kısa videolar olarak kaydedilebilen ve Vine'a benzer şekilde otomatik olarak başlayan ve biten videolar. Kullanıcılar isterlerse manuel olarak başlatma veya yeniden başlatma seçeneğine de sahip.

Bu yeni özellik, Google Mesajlar'da sohbet içerisinde beliren öneriler aracılığıyla kullanılabiliyor. Fotoğraf ekleme, konum paylaşma veya görüntülü görüşme gibi mevcut önerilere Selfie GIF de eklenmiş durumda.

Selfie GIF özelliği, kullanıcıların mesajlaşma sırasında daha yaratıcı içerikler oluşturmasına olanak tanıyor. Şu anda tüm kullanıcılara sunulmasa da, önümüzdeki dönemde geniş çapta kullanıma sunulması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.