Çamaşır makinesine 1 bardak ekleyin ömür boyu kullanın '40 yıllık tamircilerin sırrı ortaya çıktı'

Çamaşır makinesine 1 bardak ekleyin ömür boyu kullanın '40 yıllık tamircilerin sırrı ortaya çıktı'
Çamaşır makinenizin kullanım ömrünü uzatarak, mis gibi kokmasını sağlayacak tamircilerin sırrı olan o yöntemi açıklıyoruz.

Çamaşır makinası gün içinde sıklıkla kullandığımız beyaz eşyalardan biri olarak ön plana çıkıyor. sık kullanılıyor olması yıpranma ihtimalini de arttırıyor. makinenizin kullanım ömrünü uzatmak için uygulayabileceğiniz hem doğal hem de pratik olan bu yöntem sayesinde tamircilere para harcamanıza gerek kalmayacak.

HEM PRATİK HEM EKONOMİK

Çamaşır makinesini de zamanla gelişen koku problemi birçok ev kadını için çözülmesi zor olan problemlerden biri olarak ön plana çıkıyor.
ancak bu problemin çok basit bir çözümü var. Üstelik bu problemi çözmek için kimyasal ürünlerden de yardım almak zorunda değilsiniz. Çamaşır makinelerinde kullanıldıkça zamanla aşınma ve kireçlenme meydana gelir bu durum çamaşır makinenizin eskisi kadar temiz ve ferah kokmasını engeller ama bir bardak limon tuzuyla bu çileden kurtulabilirsiniz.

NASIL UYGULANIYOR?

Bir bardak limon tuzunu çamaşır makineniz boş bir halde 95°’de ayarlı bir programda çalışırken makinanızın içine ekleyin. Koku ve kireci önlemenin yöntemi bu kadar basit ve pratik.. üstelik bu yöntem kullanım ömrüne de ömür katıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.