Sevgilisi hayal çıktı Müge Anlı'dan isteği şaşırttı' Hayrete düşüren olay'

Sevgilisi hayal çıktı Müge Anlı'dan isteği şaşırttı' Hayrete düşüren olay'
.ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı da bir konunun kendisinden 23 yaş küçük sevgilisinin kayıp olduğu iddiasıyla programa gelerek sevgilisini araması şaşkınlık yarattı.


Anlatılan tanışma hikayesine göre, Genç kadın Mehmet Akkaya‘nın yanına parkta otururken gelerek, hayatta yaşayan kimsesinin olmadığını, sokaklarda yattığını, Mehmet Akkaya’yı beğendiğini söyledi. Evlilik hazırlıkları yapmakta olduklarını da ifade eden Akkaya; ‘Ne olur bana onu bulun’ diyerek gözyaşı döktü.

CANLI YAYIN TELEFONLARI SUSMADI
Bir bankta tanıştığı sevgilisi Seda Duman’a dön çağrısında bulundu.
kaybolan genç kadın hakkında canlı yayında stüdyo ile birlikte Müge Anlı’yı da şaşkınlığa sürükleyen gelişmeler yaşandı.

mug.jpg

ANNESİ GERÇEĞİ AÇIKLADI
Müge Anlı'yı arayarak yapılan birçok ihbar sonucu Seda Duman'ın evlilik vaadi ile insanları kandırdığı ortaya çıktı. Mehmet Akkaya'ya anne babasının öldüğünü söyleyen Seda Duman'ın annesi Şaziment Hanım ise yayına bağlanarak 15 gündür kızına ulaşamadığını, kızının bir rahatsızlığının olduğunu ve tedavisi için hastaneye yatırmak istediklerini söyledi. Seda Duman'ın Mehmet Akkaya'ya anlattıklarının yalan olduğu ortaya çıktı!

'BENİ EVLENDİRİN'
Ortaya çıkan gerçeklerin şaşkınlığı bir süre üzerinden atamayan Akkaya daha sonrasında Müge Anlı’dan şaşırtan bir talepte bulundu. Akkaya Müge Anlı’ya beni evlendirin dedi

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.