Çamaşır makinesinin içine bunu atmanız yetecek 'Kıyafetlere yapışan tüyleri topluyor'

Çamaşır makinesinin içine bunu atmanız yetecek 'Kıyafetlere yapışan tüyleri topluyor'
Çamaşırları tertemiz yapan çamaşır makinesi kıyafetlerimizin yıpranmasına neden olabilir. Tüylenen kıyafetler için çözüm ise çok basit.

Günlük hayatta hızlı bir şekilde kıyafetlerimizi tertemiz yapan çamaşır makinelerine ihtiyacımız hiç bitmez. Elde çamaşır yıkayıp hem efor sarf etmemizden hem de litrelerce su harcamaktan bizi kurtaran çamaşır makineleri günümüzün en önemli icarlarından biri. Ancak kıyafetlerimizi tertemiz yapan çamaşır makineleri, yapışık kalmış tüyleri çıkarmayabilir.

a374f0d3dac96f9815b163507b56c313.jpeg

Özellikle evcil hayvanı olanların kıyafetleri çok fazla tüy toplar. Veya kıyafetlerimiz kendinden çok tüylü olabilir. Bu yüzden tüyleri kolayca temizleyecek bir yönteme ihtiyaç duyarız. İşte bu yüzden çamaşır makinesine eklemeniz gereken bir ürün var.

7.webp

KURUTMA MAKİNESİNE GEREK KALMAYACAK

Maddi durumu elverişli olmayan kişiler evlerine kurutma makinesi alamıyor. Oysa kurutma makineleri çamaşırları hızlıca kurutmalarının yanı sıra, tozu ve tüyü de toplar.

amasir2.jpg

Ancak bahsedeceğimiz yöntem, çamaşırlardaki tüm tüyleri bir çırpıda toplayıp atıyor, kurutma makinesine gerek bırakmıyor. Sadece çamaşırlar yıkanırken bir adedini makineye atmak yetiyor. Peki, neyi makinenizin içine atmalısınız?

5.jpg

Tabii ki, bir bulaşık süngerini çamaşır makinenizin içerisine atarsanız, bu dertten tamamen kurtulabilirsiniz. Çamaşırlarınıza yapışan tüyleri bir çırpıda toplayan sünger, kıyafetlerinizin tertemiz şekilde makineden tüy, kıl, toz olmadan çıkmasını sağlıyor.

956145-29796925.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.