Fırınların altındaki gizli bölmenin sırrı çözüldü 'Bakın asıl amacı neymiş'

Fırınların altındaki gizli bölmenin sırrı çözüldü 'Bakın asıl amacı neymiş'
Fırınların altındaki küçük bölmenin işlevi çoğu kadın tarafından bilinmiyor.

Gün içerisinde sıklıkla kullandığımız beyaz eşyalardan biri de fırınlar Gün içerisinde sıklıkla kullandığımız beyaz eşyalardan biri de fırınlar, Yeni teknolojiyle dizayn edilen fırınların kullanımı hazır bir çok özelliği bulunuyor. Özellikle mutfaktaki kullanım alanlarını arttırmak için yeni nesil eşyalar daha da fonksiyonel tasarlanıyor. Peki fırınların altında yer alan gizemli bölmenin işlevi tam olarak ne?

FIRININ ÇEKMECELİ BÖLMESİ NE İŞE YARIYOR?
Ev hanımlari genellikle bu bölmenin işlevini tam anlamıyla bilmiyor. herkes fırın kullanıyor ama fırınların altındaki bu bölmeden yararlanan ev hanımlarının sayısı oldukça az. Peki fırınların altında yer alan çekmece tarzı bölme ne işe yarıyor?

BAZI EV HANIMLARI BİLMİYOR

Bazı ev hanımları bu bölmelere saklama alanı olarak kullanabiliyor yemek tarzı kitaplarımla masa örtüleri veya elinin altında olmasını istediği bazı şeyleri bu fırın bölmesine yerleştirebiliyor ancak bölmenin asıl amacı bu değil.

Evinizdeki fırının alt kısmında bulunan bu çekmeceler Kullanmadığınız tesisleri bilmeniz için özel olarak tasarlanmış bir alan sünüyor bazı fırın modellerinde bu çekmeceler yemeği pişirdikten sonra onu sıcak tutma veya servis öncesi tabakları ısıtma gibi işlemlerde kullanılabiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.