Simpsonların bu kehaneti gerçekleşmek üzere ‘Herkes diken üstünde bekliyor’

Simpsonların bu kehaneti gerçekleşmek üzere ‘Herkes diken üstünde bekliyor’
The Simpson’s dizisinin yeni kehaneti gerçekleşmez üzere olduğu anlaşıldı. Gerçekleşirse dünyayı büyük kriz bekliyor.

Amerikan yapımı olan The Simpsonlar dizisi 35 sezondur yayın hayatına devam ediyor. 1989 yılında seyircisiyle buluşan ilk çıktığı günden itibaren gündemde yer alıyor.

Ünlü animasyon dizisinde 5 kişilik Simpson’s ailesinin maceraları anlatıyor. Ancak dizide gösterilen yıllar sonra benzer şekilde gerçek hayatta yaşanıyor.

Dizinin bu tahminlerinin tutması insanlar arasında kehanet söylemini geliştirdi. Her bölümü yakından izlenen dizinin birçok kehaneti bulunuyor.

f8aacb411f697d541c7f2ac4975cabd0.jpg

YENİ KEHANETLER TÜYLER ÜRPERTTİ

Donald Trump’ın adaylığı, Lady Gaga’nın SüperBowl performansı, Titanic enkazını görüntülemeye giden denizaltı gibi birçok olay yıllar önceden dizide yer aldı.

Yakın tarihte ise The Simpsonlar dizisi Epstein Adası skandalında adı geçen Stephen Hawking detayını bildi.

Bu olayları bilmesi üzerine Amerikan yapımı dizinin ünü dünya çapına yayıldı. Milyonlarca izleyicisi olan dizinin 2024 kehanetleri ise tüyler ürpertti.

Dizide 2024 yılında güneş fırtınası yaşanacağına dair mesajlar izleyenleri korkuttu. Ayrıca dizide güneş fırtınasından kaynaklı elektronik cihazların bozulacağı da öne sürülüyor.

the-simpsons-s32-e8-cinema.jpg

2024 KEHANETİ GERÇEKLEŞMEK ÜZERE

Simpsonlar dizisinin bir başka kehaneti ise neredeyse gerçekleşti. Söz konusu kehanette dünya genelinde bir enflasyon krizi yaşanacağı ve bu sırada iki dünya devinin nükleer savaş içine gireceği belirtiliyor.

Kehanette bahsedilen yüksek enflasyon, pandemi döneminin ardından Türkiye dahil birçok ülkede devam ediyor. Her gün iflas haberleri gelmeye devam ederken ülkelerin Rusya – Ukrayna savaşı ve Covid-19 salgınından fazla etkilendiği gerçeği enflasyon rakamlarına yansıdı.

Bu durum Simspons dizisinin enflasyon kehanetini güçlendirirken İki dünya devinin ise ABD ve Çin olduğu anlaşılıyor.

i.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.