Zaynutdinov'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Göründüğünden daha kötü

Zaynutdinov'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Göründüğünden daha kötü
Beşiktaş’ın Kazak futbolcusu Bakhtiyor Zaynutdinov, Başakşehirli Opoku ile girdiği ikili mücadele sonrasında oyuna devam edemedi. Hastaneden yapılan açıklamada Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık olduğu söylendi.

Beşiktaş’ın Başakşehir’i konuk ettiği karşılaşmada Bakhtiyor Zaynutdinov, mücadelenin 37’nci dakikada Opoku ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kaldı.

yuzedarbe2.webp

yuzedarbe.webp

Yüzüne aldığı darbe sonrasında yerden kalkamayan Kazak futbolcu, oyuna devam edemedi. Zaynutdinov, 41’inci dakikada yerini Ghezzal’a bıraktı. Pozisyon sonrasında sağ gözü morarıp, şişen 25 yaşındaki futbolcu hastaneye kaldırıldı.

yuzedarbe3.jpg

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın RAMS Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık olduğu açıklandı.
Siyah-beyazlı kulüpten Bakhtiyor Zaynutdinov’un sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada,
"Futbol A takımımızın Trendyol Süper Lig’de Rams Başakşehir ile oynadığı müsabakanın 37. dakikasında yüzüne ve burnuna aldığı darbe nedeniyle oyuna devam edemeyen futbolcumuz Bakhtiyor Zaynutdinov’un burun kemiği ve göz çukuru taban kısmında kırık saptanmıştır. Zaynutdinov’a burun redüksiyonu ve atel uygulaması yapılmıştır" denildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.