Fenerbahçe savunmadaki sorunu çözüyor! Kulüp tarihinde bir ilk

Fenerbahçe savunmadaki sorunu çözüyor! Kulüp tarihinde bir ilk
Fenerbahçe son zamanlarda savunmada yaşadığı sıkıntıları yapacağı transfer ile sonlandırmayı hedefliyor. İşte haberin detayları...

Fenerbahçe özellikle son zamanlarda savunma hattındaki oyuncularının sakatlıkları nedeniyle çok büyük sıkıntılar yaşıyor ve bu durumu düzeltmek için İsmail Kartalı çözüm yolu arıyor.

Sarı lacivertli ekibin savunmadaki 4 oyuncusunun sakatlıkları devam ederken, yönetim transfer döneminde takıma stoper takviyesi yapmak için çalışmalara başladı. İddialara göre bu çalışmaların bir sonuca bağlanması an meselesi.

Premier League fixtures revealed as ex-Aberdeen stars Scott McKenna and Ryan Fraser meet in season opener - Aberdeen Live

Fenerbahçe yönetimi İskoç stoper Scott McKenna’yı renklerine bağlamak için oyuncu ve Nottingham Forest ile temasa geçti.

Fenerbahçe, Scott McKenna transferini gerçekleştirmesi halinde, kulüp tarihinde ilk kez bir İskoç futbolcuyu kadrosuna katmış olacak.

ekran-alintisi.jpg

SCOTT MCKENNA

Tam adı Scott Fraser McKenna, 12 Kasım 1996 tarihinde İskoçya'da doğdu. Futbola kariyerine Aberdeen altyapısında başlayan İskoç savunmacı, Ayr United ve Alloa Athletic gibi takımlarda da kiralık olarak forma giydi.

2020 yılında 3.27 milyon Euro karşılığında Nottingham Forest 'a transfer olan 27 yaşındaki stoper, son 4 sezondur İngiliz ekibinde forma giyiyor. Scott McKenna bu sezon Nottingham Forest formasıyla 5 maça çıkarken, skor katkısı üretemedi.

İskoçya Milli Takımı'nda da forma giyen 1.90 boyundaki stoper, milli formayla çıktığı 30 maçta 2 gol attı.

Scott McKenna 'nın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri ise 10 milyon Euro.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.