TFF Başkanı'nın kalemi kırıldı ‘Erdoğan talimat verdi’

TFF Başkanı'nın kalemi kırıldı ‘Erdoğan talimat verdi’
Dün akşam Suudi Arabistan’da Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa final maçı, Suudi yönetimin skandal kararlarının ardından oynanmadı. Eleştirilerin odağı olan TFF Başkanı’nın akıbeti ise netleşti.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan, Süper Kupa final maçı, Suudi yönetimin aldığı skandal kararlar ile oynanmadı.

"BİZİ DIŞARI ÇIKARDILAR"

Kısa süre önce, final maçının Suudi Arabistan’da oynanmasına sıcak bakmayan futbolseverlere rağmen, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi alınan bu karardan dönmemiş ve eleştirilerin hedefi olmuştu.

gcj3whhxwaajh8t.jpeg

Alınan bu karardan dönülmediği için Fenerbahçe ve Galatasaray, Süper Kupa Finali için 28 Aralık günü Suudi Arabistan’a doğru yola çıktı.

Maç saati yaklaşırken Suudi yönetimin, üzerinde ‘Atatürk’ basılı olan formaların giyilmesinin yasak olduğunu, ‘Yurtta Sulh Cihanda Sulh’ gibi Mustafa Kemal Atatürk’e ait sözlerin bulunduğu pankartların stadyuma sokulmaması konusunda aldığı skandal kararların ardından, iki takım da sahaya çıkmama kararı aldı.

Yaşanan bu olayların ardından gözler TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye çevrildi, iddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükekşi’yi telefonla arayarak istifa etmesini istedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.