Spor camiasından Süper Kupa paylaşımları

Spor camiasından Süper Kupa paylaşımları
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanması planlanan ve iptal kararı alınan Süper Kupa maçı için spor camiasından peş peşe çağrılar geldi. İşte futbol camiasının paylaşımları...

Süper Kupa Finali'nin Riyad'da oynanması planlanırken ortaya çıkan kriz, Türk futbolunun gündemine oturdu. Galatasaray ve Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın bazı taleplerini kabul etmedi ve bu nedenle maçtan çekildi. Peki, spor camiasında hangi takım hangi paylaşımlarda, çağrılarda bulundu?

BEŞİKTAŞ

"Kapımız Açık! Cumhuriyetimizin 100. yılda oynanacak Süper Kupa finalini, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz."

MKE ANKARAGÜCÜ

“Süper Kupa finalinin, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Ankara’da oynanması için TFF ve kulüplerimize davetimizdir.”

TRABZONSPOR

"YURTTA SULH, CİHANDA SULH!"

SİVASSPOR

“Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa Finali, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas'a yakışır. Bekleriz.”

FATİH KARAGÜMRÜK

"Yurtta sulh, cihanda sulh!"

GİRESUNSPOR

"Süper Kupa finalinde yaşananlarla ilgili onurlu duruş sergileyen Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerini yürekten tebrik ederiz. Süper Kupa Finali için her iki güzide kulübümüzü Giresun'da ağırlamaktan mutluluk duyarız. Daima Atatürk'ün İzinde!"

SAMSUNSPOR

"Işıkları Açtık, Bayrakları Astık, Samsun'a bekliyoruz!"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.