Sahte içkileri sakladıkları yer şaşırttı

Sahte içkileri sakladıkları yer şaşırttı
Düzce'de yaptıkları sahte içki bidonlarının gömüldüğü yer hayrete düşürdü.

Düzce'de yılbaşı öncesi sahte içki üretimi ve satışıyla ilgili jandarma ekipleri, iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda toplam 790 litre sahte/kaçak alkol, 2 bin 480 boş şişe, ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Sahte içki üreticilerinin, bidonları gübre içerisine sakladığı ortaya çıktı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttüğü çalışmalarla, sahte içki üretimi ve satışını önlemeye yönelik denetimlerini artırdı. Bu kapsamda 25 Aralık'ta Anadolu Otoyolu'nda bir otobüs durdurularak arama yapıldı. Aramada 41 viski, 3 votka, 22 gram kubar esrar, ruhsatsız tabanca, kurusıkı tabanca ve 8 tabanca fişeği bulundu. Otobüste bulunan 3 kişi gözaltına alındı.

SAHTE İÇKİLER GÜBRE YIĞININA GÖMÜLMÜŞ

Jandarma ekipleri, bir diğer operasyonu ise Cumayeri Üvezbeli köyünde gerçekleştirdi. İstihbarat çalışmaları sonucunda M.E. adlı şahsın evinde sahte içki imal ettiği ve sattığı belirlendi. Şahsın evine düzenlenen baskında ise ilginç bir manzara ile karşılaşıldı. Şahsın, etil alkol bidonlarını ve dolu içkileri gübre yığınına gömdüğü tespit edildi. Ekipler, gübreyi kazarak bidon ve şişeleri çıkardı. Evin içinde yapılan aramada, 30 litrelik bidonlarda 660 litre etil alkol, 30 litrelik bidonlarda ve19 litrelik damacanalarda içerisinde 130 litre viski ile 2 bin 480 adet boş içki şişesi ele geçirildi. Şahıs gözaltına alındı. Jandarma ekiplerinin sahte içki operasyonları devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.