Samsunspor'dan anlamlı hareket 'Işıkları açtık bayrakları astık Samsun'a bekliyoruz'

Samsunspor'dan anlamlı hareket 'Işıkları açtık bayrakları astık Samsun'a bekliyoruz'
Dün akşam Suudi Arabistan’da, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan, ancak Suudi Arabistan yönetimin skandal kararları yüzünden oynanamayan final maçı için Samsunspor’dan anlamlı bir hareket geldi.

Dün akşam, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa finali, Suudi yönetiminin aldığı skandal kararlar yüzünden oynanamadı.

Resim

Dünya basınında yer alan bu skandal olayların ardından, en başından beri Süper Kupa finalinin Türkiye’de oynanmasını isteyen vatandaşlar sosyal medyadan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye sert eleştirilerde de bulunmuştu.

Final maçının Türkiye’de oynanmasını isteyen vatandaşlara kulak veren Samsunspor yönetimi resmi X hesabından konu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Samsunspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ı etiketlediği paylaşımında, 19 Mayıs Stadyumu’nun resmini paylaşarak, ‘Işıkları açtık bayrakları astık Samsun’a bekliyoruz’ ifadelerini kullanarak, maçın 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanması için iki takıma da anlamlı bir teklifte bulundu.

ekran-alintisi1.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.