Doğu Perinçek Araplara sahip çıktı ‘Ümit Özdağ’dan tokat gibi cevap geldi’

Doğu Perinçek Araplara sahip çıktı ‘Ümit Özdağ’dan tokat gibi cevap geldi’
Ümit Özdağ, Arap halkı ile dayanışma içerisinde olunması gerektiğini söyleyen Doğu Perinçek'e sosyal medyadan cevap verdi.

Türkiye, Suudi Arabistan’da yaşanan Süper Kupa krizini konuşuyor. Riyad’da Fenerbahçe ve Galatasaray derbisi öncesi Suudi yetkililerinin Atatürklü pankartlar ve İstiklal Marşına itiraz etmesi üzerine gelişen olayların sonucunda iki takımda maçı çıkmama kararı aldı.

PERİNÇEK ARAPLARA DESTEK ÇIKTI

Olay gündeme bomba gibi düşerken Suudi Arabistan’a tepkiler çığ gibi büyüdü. Sanatçılar, gazeteciler ve siyasi liderler art arda açıklama yaparak yaşananlara tepki gösterdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise Suudi Arabistan tarafından yapılan saygısızlığa tepki göstermek yerine Arap halkı ile yürek yüreğe birleşilmesi gerektiğini ifade etti.

sdadasdasda.jpg

Perinçek’in açıklamaları sosyal medyada olumsuz karşılanırken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’dan sert bir yanıt geldi.

Özdağ, Suudi Arabistan’da Filistin dayanışması içinde olunması gerektiğini söyleyen Perinçek’e sosyal medyadan yanıt verdi.

"SUS ARTIK SUS"

Ümit Özdağ, Doğu Perinçek’in Suudi Arabistan yorumunu alıntılayarak X hesabından cevap verdi.

Özdağ, Doğu Perinçek’in, mide bulandırma konusunda özel bir eğitim aldığını ve bu konuda çok başarılı olduğunu belirtti. Perinçek’e “Sus artık sus” diye seslenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Recep abine destek için ne yapacağını şaşırdın. Ne Fenerbahçe ne Galatasaray senden Atatürkçülük dersi almaz.” dedi.

sdasdasdds.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.