Tanıtıma bir gün kala Vivo Y200 sızdırıldı

Tanıtıma bir gün kala Vivo Y200 sızdırıldı
Vivo Y200 modeli ünlü e-ticaret firması Flipkart'ta ortaya çıktı. Peki akıllı telefon neler sunacak? İşte tüm ayrıntıları…

Shiftdelete’de yer alan bilgilere göre; Vivo’nun yakında tüketicilerin karşısına çıkacağı yeni telefonu Y200 modeli için geri sayım resmen başladı. Telefonun kilit teknik özellikleri ve çıkış tarihi kısa süre önce sızdırılırken, son ortaya çıkan bir rapor cihazın ünlü e-ticaret sitesinde ortaya çıktığını gözler önüne seriyor.

Vivo Y200 modeli ünlü e-ticaret firması Flipkart’ta görüntülendi. Bu gelişme telefonun özelliklerini ve tasarımını gözler önüne seriyor ve lansman öncesi akıllardaki tüm soru işaretlerini ortadan kaldırıyor.

Akıllı telefon 6,67 inç FHD+ AMOLED Ultra Vision ekranla gelecek. Aynı zamanda ekranda 90 Hz yenileme hızı sunulacak. Güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi tarayıcı ise ekranın içine konumlandırılacak.

Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1 işlemciden güç alacak. 6 nm mimariye sahip yonga seti; 2x 2.0 GHz ARM cortex-A78 (Kryo) ve 6x 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Adreno 619 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

Vivo Y200 Flipkart’ta ortaya çıktı

Bunun yanı sıra 8 GB fiziksel ve 8 GB sanal olmak üzere 16 GB RAM ile gelen cihazın depolamasıysa 128 GB.

Vivo Y200’de 44W hızlarında şarj olabilen 5000 mAh’lik bir pil mevcut.

Öte yandan önde 16 Megapiksellik bir kamera yer alırken, arka taraftaysa OIS destekli 64 Megapiksel ana ve 2 Megapiksel yardımcı sensörden oluşan çift kamera kurulumu mevcut.

Bu telefon resmi olarak yarın tanıtılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.