Huawei'nin yeni üyesi Nova 11 SE ile ilgili detaylar ortaya çıktı

Huawei'nin yeni üyesi Nova 11 SE ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Huawei’nin yeni üyesi ‘Nova 11 SE’ ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte yeni nesil akıllı telefonun tasarım ve özellikleri…

Shiftdelete’de yer alan bilgilere göre; Huawei‘nin orta segmente hitap eden Nova ailesine çok yakında yeni bir model daha katılacak. Nova 11 SE olarak adlandırılan ve ortaya çıkan son raporlarda telefonun tasarımını gözler önüne seriliyor.

Huawei Nova 11 SE keskin kenarlara, dairesel kamera kurulumuyla ve delikli ekran tasarımıyla gelecek.

Huawei Nova 11 SE modelinde 1080 x 2400 piksel FHD+ çözünürlüğe sahip 6,67 inç OLED bir ekran yer alacak. Yüksek ekran gövde oranıyla gelmesi beklenen akıllı telefonda 10 bit renk desteği de mevcut olacak.

Cihazda kullanıcılara işlemci henüz belli değil. Ancak iddialara göre geçtiğimiz yıllarda piyasaya sürülen, 4G bağlantısı sunan ve 2,4 GHz hızlarında çalışan bir Kirin yongadan güç alacak.

Huawei Nova 11 SE tasarımı belli oldu

Aynı zamanda 8 GB’lik bir RAM ile satışa çıkacak. Depolama tarafındaysa 256/512 GB dahili depolama seçenekleri bulunacak.

Önde 32 Megapiksellik ön kamerasıyla gelecek akıllı telefon, 108 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ve 2 Megapiksel yardımcı sensörlerden oluşan üçlü kamera kurulumuna sahip olacak.

Modelde 66W hızlarında şarj olan 4.500 mAh’lik bir pil mevcut olacak. Öte yandan kutudan çıkar çıkmaz Harmony OS 4.0 işletim sistemini çalıştıracak.

200 ila 250 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olması beklenen cihazın kasım ya da aralık ayında tanıtılması bekleniyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.