Honor Magic 6 görüntü ve bilgileri sızdırıldı!

Honor Magic 6 görüntü ve bilgileri sızdırıldı!
Honor‘un 2024 yılında tanıtılacak olan modeli Magic 6 Pro’ya ait görüntü ve bilgiler sızdırıldı. İşte ayrıntılar…

Shiftdelete’de yer alan bilgilere göre; Honor’un yeni Magic 6 serisini önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürmesi bekleniyor. Ailenin üst seviye modeli Magic 6 Pro ise sızdırılan görüntülerde ortaya çıktı.

Çin’den gelen Magic 6 Pro görüntüleri, Honor’un isteği üzerine kaldırıldı. Bu da cihazın gerçek prototipi olabileceği anlamına geliyor.

honor-magic-5-lite-teknik-ozellikleri-ve-tasarimi-belli-oldu3.jpg

Tasarımdaki en büyük değişikliklerden birisi, hap şeklindeki çentiğin ekranın sol tarafından ortaya taşınmış olması. Bu çentiğin, önceki modele benzer şekilde, 12 Megapiksel ultra geniş selfie kamerası ve 3D derinlik sensörlerini barındırması bekleniyor.

Arka taraftaki kamera lensi ve flaş ışığı ise kılıfın yanından hafifçe görülebiliyor. Daha önceki söylentiler, Magic 6 Pro’nun ToF sensörü dahil olmak üzere üç kamera içeren yuvarlak kamera modülünü koruyacağını gösteriyor.

honor-magic-6-pro-gercek-goruntusu.jpg

Magic 6 Pro’nun beklenen erken ortaya çıkması, Honor’un yeni seriyi beklenenden erken piyasaya sürebileceği anlamına geliyor. Seride Magic 6, 6 Pro ve 6 Ultimate’in yer alacağı ve hepsinin Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alması bekleniyor.

honor-magic-6-pro-gercek-goruntusu2.jpg

Honor’un Magic 6 modellerini Ocak veya Şubat’ta tanıtacağı söyleniyor. Sızdırılan fotoğraflar, Magic 6 Pro’nun nasıl göreceğine dair ilk bakışı sağlıyor, ancak son ürünü yansıtmadığını hatırlatalım.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.