YouTube'dan yeni özellikler geliyor

YouTube'dan yeni özellikler geliyor
Kendisini sürekli güncelleyen kullanıcılarına konfor sağlamak için çalışan YouTube çok sayıda yeni özellik sunmaya hazırlanıyor.

Resmi YouTube bloguda yapılan değişikliklerle ilgili ayrıntılı açıklama yapıldı. Birçok yeni özellik üzerinde çalışan YouTube videoları normalden daha hızlı izlemeyi seven kişiler için özel olduğunu vurguladı: ''Bir videoyu tam ekran veya portre modunda izlerken, oynatma hızınızı otomatik olarak 2 katına çıkarmak için oynatıcının herhangi bir yerine basıp basılı tutmanız yeterlidir. Videonun istediğiniz kısmına geldiğinizde bırakın! bu özellik web tablet ve mobil cihazlarda kullanılabilecek.''

EKRAN KİLİTLEME ÖZELLİĞİ

Duraklatma veya başka bir kontrole dokunsanız bile videonuzun oynatılmaya devam etmesini sağlayacak yeni ekranı kilitleme özelliği de bulunuyor. Bu özelliği etkinleştirmek için bir YouTube videosunun ayarlar simgesine dokunmanız ve ardından Ekran kilidi seçeneğine dokunmanız yeterli.

Bu seçeneği aktif ettiğinizde, videonuz her durumda oynatılmaya devam edecek. Kilidini açmak istiyorsanız videonun herhangi bir yerine dokunduğunuzda ortaya çıkan Kilidi açmak için dokunun simgesine dokunmanız yeterli.

c65d2fb0cd8860aa81cae5e6ff287360.jpg

SABİT SES

Mobil cihazlar için kullanıma sunulan bir diğer yeni özellik olan sabit ses, mobil uygulamada bir YouTube videosu izlediğinizde videonun ses seviyesinde çok büyük iniş çıkışlar yaşanmaması için bu özellik otomatik olarak devreye giriyor. Özellik videonun ayarlarından kapatılabiliyor.

44f5513253a49a2fc41f691caef7d3aa.png

KİTAPLIK SEKMESİ KALDIRILIYOR

Kitaplık sekmesi yerine yeni Siz sekmesini yerleştiriyor. Kullanıcıların daha önce izledikleri videolar, oynatma listeleri, indirdikleri ve satın aldıkları şeyler burada görülebilecek. Ayrıca tüm bu ayarlara sahip olacağı için Hesabım sekmesinin de yerini alacak.

Bu yeni özelliklerin çoğu ve daha fazlası önümüzdeki birkaç hafta içinde kademeli olarak kullanıma sunulacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.