Survivor'da heyecanla beklenen birleşme partisinden ilk görüntü geldi Sürpriz isim eşlik edecek

Survivor'da heyecanla beklenen birleşme partisinden ilk görüntü geldi Sürpriz isim eşlik edecek
Herkesin sabırsızlıkla beklediği en önemli olaylardan biri kuşkusuz birleşme partisi. Yarışma sonuna doğru ilerlerken, birleşme partisinin ne zaman yapılacağı belli oldu. Uzun zamandır beklenen bu etkinlikten ilk görüntüler geldi.

Survivor All Star yarışmasının heyecanla beklenen final etaplarına yaklaşılırken izleyicilerin merakla beklediği birleşme partisinin tarihi de netleşti.

jm.jpg

Yapımcı Acun Ilıcalı 21 Nisan'da gerçekleşecek olan birleşme partisi hakkında bilgiler verirken bayram dolayısıyla yarışmacılara özel bir jest yaptıklarını duyurdu:

"Bayramı hepimiz için anlamlı kılmak adına iletişim ödülü yerine tüm yarışmacılarımıza aileleriyle 3'er dakikalık bir mesajlaşma hakkı tanıyoruz."

İki takımın bir araya gelip oyunların artık bireysel olarak devam edeceği bu önemli döneme Acun Ilıcalı her zaman olduğu gibi büyük bir titizlikle hazırlanıyor. Bu sezonun birleşme partisinde ise ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın sahne alacağı açıklandı.

jh.jpg

Survivor hayranı olan Akalın, Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine katıldığı programda yeni şarkısını ilk kez Survivor sahnesinde seslendirdi ve yarışmacılar Yasin, Merve, Aleyna ve Nagihan ile çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

mhnutj.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.