Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı! Yeni tuttuğu takım belli oldu

Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı! Yeni tuttuğu takım belli oldu
Fenerbahçe Kulübü'nün kongre üyeliğinde 25’nci yılını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni tuttuğu takımı açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının araştırıldığı Merkez Karar Yürütme Kurulu’nda (MKYK) spordaki son gelişmeleri de değerlendirdi.

ERDOĞAN FENERBAHÇE’Yİ BIRAKTI

ekran-goruntusu-2024-04-19-153142.png

Gençlik yıllarında amatör futbol oynadığı bilinen Erdoğan’dan dikkat çeken Fenerbahçe adımı geldi. Yeni Şafak'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ben artık Fenerbahçeli değilim, milli takımı tutuyorum" ifadelerini kullandığı öne sürüldü.

ekran-goruntusu-2024-04-19-153200.png

KONGRE ÜYELİĞİNDE 25.YILINI TAMAMLAMIŞTI

Geçtiğimiz dönemlerden bu güne spora olan ilgisini sık sık açıklamalarında dile getiren Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü'nün kongre üyeliğinde 25’nci yılını tamamlamıştı. Erdoğan 25. yılının tamamladığı için hak kazandığı divan kurulu üyeliği için plaketini kulüp başkanı Ali Koç'tan tarafından almıştı.

ekran-goruntusu-2024-04-19-153146.png

DEVLET BAHÇELİ’DE BEŞİKTAŞ’I BIRAKMIŞTI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz yıl tribünlerden gelen "hükümet istifa" sloganları üzerine "Kalabalıkların arasına sızarak devlete ve hükümete meydan okunmasını provoke edenlerin önce tespiti, ardından da tecziyesi mutlaka yapılmalı, Türk sporu düştüğü karanlık dehlizden el birliğiyle çıkarılmalıdır" diyerek Beşiktaş üyeliğini sonlandırmıştı. Bahçeli, yeni tuttuğu takımını ise "Artık Karagümrüklüyüm" diyerek açıklamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.