O isim TFF Başkan adaylığını resmen açıkladı! Fenerbahçe taraftarı küplere bindi

O isim TFF Başkan adaylığını resmen açıkladı! Fenerbahçe taraftarı küplere bindi
Trabzonspor Kulübü'nün efsane başkanlarından bir isim TFF Başkanlığı için adaylığını resmen ilan etti. Haberi duyan Fenerbahçeliler adeta sinirden küplere bindi.

TFF yeni Başkanını seçmek için seçime gidiyor. Şu anda Temmuz ayında seçilmesi planlanan yeni başkan için aday olacak isimlerin sayısı her geçen gün artıyor.

Adaylığını ilan eden isimlerden en sonuncusu, Trabzonspor’un eski başkanlarından biri olan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Hacıosmanoğlu, TFF Başkan adayı olduğu resmen ilan etti.

TFF Başkanı olmak için kısa bir süre önce de Erdal Alkış, Servet Yardımcı ve Sebahattin Devecioğlu başkan adaylıklarını açıklamıştı.

Hacıosmanoğlu’nun TFF Başkanlığı için aday olduğunu öğrenen Fenerbahçeliler, adeta küplere bindi. Fenerbahçe taraftarları özellikle sosyal medya hesaplarından Hacıosmanoğlu hakkında çok sert eleştirilerde bulundular.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU KİMDİR?

İbrahim Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966'da Trabzon'un Of ilçesinde geniş bir ailenin on birinci çocuğu olarak dünyaya geldi.

Kimlikteki tam ismi İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu'dur. Ticaret işleriyle uğraşan Hacı Osman Hüseyin Efendi'nin oğludur.

Genç yaşlardan itibaren ticaretle meşgul olan Hacıosmanoğlu, organizasyon, petrol ve inşaat sektörlerinde pek çok işe imza attı.

Spor dünyasındaki kariyerine Akçaabat Sebatspor'da yönetici olarak başlayan Hacıosmanoğlu, spor ve iş dünyasında çok önemli başarılar elde etmeyi başarmış bir isimdir.

Trabzonspor'da 2005-2007 yılları arasında başkan yardımcılığı, 2013 yılında ise Trabzonspor'un başkanı olarak görev aldı.

Trabzonspor’un başındayken sert açıklamaları dikkat çeken Hacıosmanoğlu, 27 Şubat 2012 tarihinde de TFF Başkanlığı için aday olmuş ancak seçilememişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.