Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için dudak uçuklatan teklif! İngiliz devi kancayı taktı

Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu için dudak uçuklatan teklif! İngiliz devi kancayı taktı
Sergilediği başarılı performansıyla Avrupa kulüplerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devi Fenerbahçe’ye dudak uçuklatan bir teklif yapacak.

Tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal önderliğindeki Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, özellikle son dönemlerde gösterdiği üstün performansı nedeniyle Avrupa devlerini peşine takmayı başardı.

Avrupalı kulüplerden çok sayıda talibi bulunan 24 yaşındaki sol bek için, Premier Lig devinin Fenerbahçe’ye teklif hazırlığında olduğu bilgisi elde edildi.

Sarı-lacivertlilerin başarılı savunma oyuncusu için talep ettiği bonservis bedeli de netlik kazandı. Ferdi Kadıoğlu’nun talibi, Mikel Arteta yönetimindeki Arsenal, genç oyuncu için sezon sonunda resmi transfer teklifi yapacağı öğrenildi.

Sarı lacivertli yöneticilerin, 24 yaşındaki sol bek için talep ettiği bonservis bedeli 25 milyon Euro’nun altında olmayacak.

Kadıoğlu, Fenerbahçe'de 44 müsabakada forma şansı bulurken, bu maçlarda rakip fileleri 3 kez havalandırırken, 4 kez de asist yaparak takımına katkıda bulundu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.