Sürekli kazaya karışan arabasına öyle bir ceza verdi ki kimse inanamadı ‘Dünyada eşi benzeri görülmedi’

Sürekli kazaya karışan arabasına öyle bir ceza verdi ki kimse inanamadı ‘Dünyada eşi benzeri görülmedi’
Kaza yaptığı otomobilini cezalandırmak isteyen adam akıllara zarar bir cezaya imza attı.

Antalya’nın Alanya ilçesinde, ilginç bir olay yaşandı. Kaza yaptığı otomobilini cezalandırmak isteyen adam akıllara gelmeyecek bir yönteme imza attı.

Alanya Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın, otomobiliyle geçtiğimiz gün bir kazaya sebep oldu. Aydın, kaz sonrasında otomobilini evinin önünde dört gün bekletti. Ayan, daha sonra yaptığı ‘pes artık’ dedirtti. Adam vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla ile aracını binanın dışına asarak cezalandırdı.

aw149654-05.jpg

ARABAYI ŞAHA KALDIRMIŞ ŞEKİLDE ASTI

Yaklaşık bir ton ağırlığındaki 32 yaşındaki otomobili duvarda asılı görenler ise büyük hayretle karşıladı. Evin duvarında adeta şaha kalkmış şekildeki otomobilin görüntüsüne kimse inanamadı. Görenleri hayrete düşürecek şekilde duran otomobilinin kazaya karışmadığını iddia eden Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle otomobilini iple bağlama şeklinde bir cezaya mahkum ettiğini belirtti.

aw149654-04.jpg

"ARIZA KİMDE DİYE DÜŞÜNDÜM, ARIZA ARABADA"

Otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu zaman merdiveni kullandığını vurgulayan Aydın, otomobilin kimseye zararının olmadığını söyledi. Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilerle ilgili ise, "Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var" ifadelerini kullandı. Aydın, otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.