Sigaraya önce zam sonra indirim geldi 'İşte güncel fiyat listesi

Sigaraya önce zam sonra indirim geldi 'İşte güncel fiyat listesi
Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, bir sigara grubuna yapılan zammın ardından indirim geldiğini açıkladı.

31 Mart yerel seçimlerin bitmesiyle birçok ürüne zam geleceği iddia ediliyordu ve beklenen oldu. İlk zamlanan ürünlerin başında sigara geldi. Sırayla peş peşe sigara grupları fiyatlara zam getirdi. JTİ isimli sigara grubu da geçtiğimiz günlerde ürünlerine zam yapmıştı. Şirket, bugün ise yaptığı zamda indirime gittiğini duyurdu. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sigara zamları sonrasında güncel fiyat listesini paylaştı.

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, JTI isimli sigara grubunda indirim yapıldığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. İndirimin, diğer firmaların zam oranı sonrasında gerçekleştiği ortaya çıktı.

İNDİRİM YAPILDI

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden indirim haberini “Jıt ay firmasının ikinci kez revize etiği liste tüketiciler için iyi bir gelişme ama biz bayiler için çile ve eziyete dönüşmüş oluyor ve sitemde sürekli değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz müşteri ile de dalga geçiyor Muş gibi olacak. Arkadaşlar; Winston’larda bir değişiklik yok. Camel Slender 1 TL Mc ve Ld ürünlerimizde 1 TL indirime gidildi. En son güncel liste. Daha da değişmez ise. Tadını kaçırdı firmalar iyiden iyiye.” Diyerek duyurdu.

İşte güncel fiyat listesi şu şekilde:

ekran-goruntusu-2024-04-06-112939.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.