Emeklilere 1 yıl boyunca ücretsiz ’81 ilde geçerli olacak’

Emeklilere 1 yıl boyunca ücretsiz ’81 ilde geçerli olacak’
Emeklilerin yüzünü güldürecek haber geldi. Bir yıl boyunca ücret alınmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli promosyonlarına ilişkin kamu bankalarında artış yapıldığını açıklaması üzerine diğer bankalarda harekete geçti.

Müşteri çekmek için bankalar arasında yarış kızışırken emeklilere 18 bin TL’ye varan promosyonlar veriliyor. Promosyonların yanı sıra bankalar bazı hakları da emeklilere sunuyor.

Emeklilerin yüzünü güldürecek haber ING Bank’tan geldi. ING Bank o hizmeti bir yıl boyunca ücretsiz verecek.

banka-banka-ayrintili-guncel-2024-emekli-promosyon-tutarlari-3.webp

18 BİN TL’YE KADAR PROMOSYON

ING Bank, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, SGK (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emekli maaşlarını ING'ye taşıyan müşterilere çeşitli nakit promosyonlar fırsatı veriyor. SGK emekli maaşını ING’ye taşıyan emekliler maaş tutarına göre ek koşulsuz 15.000 TL’ye varan nakit promosyon kazanabilecek.

Öte yandan otomatik fatura talimatı veren emekliler, 3 bin TL’ye varan ek nakit promosyon ile toplamda 18.000 TL'ye varan nakit promosyon hakkından yararlanabilecek.

emekli-bayram-ikramiyesi-2023-aqfu-cover.jpg

Yeni emekliler ve EYT ile emekli olanlar da, emekli maaş promosyonundan yararlanabilecekken emekli maaş müşterilerine sunulan avantajlar sadece maaş promosyonuyla sınırlı kalmadı.

1 YIL BOYUNCA ÜCRETSİZ OLACAK

ING Bank tarafından yapılan açıklamada, para transfer işlemlerinde ücret alınmayacağı belirtildi. Emekliye özel olarak yüzde 4,29'dan başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanılabileceği vurgulanırken ayrıca, 3 ay boyunca Turuncu Ekstra Plus avantajlarından yararlanmak isteyenler için özel kampanyalar olacak.

İlk defa ING Kredi Kartına başvuru yapan emekliler ise ilk 1 yıl kart ücreti ödemeyecekler. Emeklilerin bu avantajlardan yararlanmak isteyenlerin maaşlarını ING’ye taşıması gerekiyor.

375935.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.