Ahmet Kural baba oldu ‘Çocuğuna bakın ne isim verdi’

Ahmet Kural baba oldu ‘Çocuğuna bakın ne isim verdi’
Ünlü oyuncu Ahmet Kural baba olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Kural oğluna koydukları ismi de açıkladı.

41 yaşındaki ünlü oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz yıl temmuz ayında dünya evine girmişti.

Bu birliktelikten Ahmet Kural ile avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabı Instagram’dan duyuran oyuncu Kural, eşi ve minik oğlunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

ahmet-kural-cagla-gizem-sahin.webp

Oğluna Kemal adını veren Ahmet Kural, bebeğinin sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Hamilelik haberini Instagram’dan yaptıkları ‘’Çok heyecanlıyız’’ şeklindeki ortak bir paylaşımla yapan çiftin bebekleri sağ salim dünyaya gözlerini açtı.

Çift ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşarken haberi Instagram hesabının hikaye bölümünden duyurdu. Oğluna Kemal adını veren ikili bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Ahmet Kural sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

‘’Bin aydan hayırlı Kadir Geceniz mübarek olsun. Bu gece bize ayrıca hayrıyla, mutluluğuyla ve Allah’ın sağ salim kucağımıza almayı nasip ettiği oğlumuz Kemal Kural’la geldi. Her şey yolunda, Çağla da Kemal de sağlıklı. Bu mutluluğumuzu sizlerle paylaşmak istedik’’

640xauto.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.