Sıfır faizle banka kredisini duyan koştu! İşte başvuru şartları

Sıfır faizle banka kredisini duyan koştu! İşte başvuru şartları
Bankalar zaman zaman cazip koşullarda kampanyalar düzenleyerek müşteri sayısını artırmayı hedefliyor. Kredi kartı ödemeleri, kira yükü altında ezilen vatandaşlar ise faizsiz kredi alabilmek için bankaların önünde sıraya giriyor.

Akbank'ın mobil kullanıcı müşterisini artırmak üzere hazırladığı sıfır faizli ihtiyaç kredisini duyan vatandaşlar da geçim sıkıntılarını bir nebze hafifletmek amacı ile ilgi gösterdi.

Akbank, mobil üzerinden Akbanklı olan müşterilerine sunduğu faizsiz kredi başvurularını ise 30 Eylül 2023 tarihi ile sınırlı tuttu. Müşterilerin çekebileceği faizsiz avans limit olarak da 15 bin TL olarak belirlendi. Ancak 15 bin TL'lik faizsiz kredi çekmek isteyen vatandaşların yapmaları gereken şartlar var. Her başvuran faizsiz kredi alabiliyor mu?

BİR ÖNCEKİ KAMPANYADA 25 BİN OLAN FAİZSİZ KREDİ LİMİTİ 15 BİN TL'YE DÜŞTÜ

Akbank kredi kartı müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Yeni müşterilere banka tarafından yüzde 0 faiz ile 15 bin TL taksitli avans imkanı sunuldu. Akbank'ın Nisan ayında düzenlediği benzer sıfır faizli ihtiyaç kredisinin ise 25 bin TL olması dikkat çekti.

Mobil uygulamadan Akbanklı olanlara özel 15.000 TL'ye varan yüzde 0 faizli taksitli avans kredisi almanın ise bazı koşulları var.

FAİZSİZ 15 BİN TL KREDİ KOŞULLARI

Kampanyadan faydalanmak için 01-30 Eylül 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirilmesi gerekiyor. Faizsiz kredi kampanyası uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar kullanabiliyor. Yani sıfır faizle kredi kullanabilmeniz için yeni müşteri olmanız gerekiyor.

paraa.jpg

Yeni Akbanklı olanlar başvurularının ise ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 25.10.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekiyor. Ne kadar sayıda başvurunun ise onaylanacağı bilinmiyor.

Açıklamada 25.10.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan yeni Akbanklıların, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 31.10.2023 tarihine kadar faydalanabilecekleri duyuruldu.

paraduz.jpg

AKBANK'TA İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZLERİ YÜZDE KAÇ

Akbank üzerinden normal şartlarda 15 bin TL'lik bir hızlı kredi çekme başvurusu yaptığınızda banka tarafından yüzde 3.64 oranında faiz uygulanıyor. 12 aylık taksit şartları ile aylık ödemeniz 1,666 TL'ye denk geliyor. Toplam geri ödemeniz ise 20 bin TL oluyor. Banka size bir de hayat sigortası yaptırıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.